2777
2789
عنوان

خواستگاریتون چجوری بوده؟چند نفر اومده بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 36 پست

دوست بودیم چند سال قبلش مامانش توی کافه باهام صحبت کرد  بعد اومدن خونه ۲ تابی مادرمم دیدن  بعدش اجازه گرفتن همه باهم اومدن خاستگاری   با برادرش و خانومش  و  پدر و مادرش     منم  عموم ود و پدر و مادرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 یه دغدغه ب دغدغه هام اصافه شد نکنهههه ۱۱ تا خواهر داشته باشههه🤒😱😭😂

🤣🤣🤣🤣

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
ای ماشالله،یازده تاااا😁😁 خانواده خودت هم پرجمعیت بودن حالا؟

نه بابا کلا دوتا اجی دارم🤣

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
یعنی اول پدرشوهرت پسندید بعد پسرش معرفی کرد

پدرشوهرم منو دید برا ی کاری اومده بود خونمون بعد رفته بود ب مادرشوهرم و شوهرم گفته بود ی دختردیدم خوشکل قد بلند خانوم انقد مهرش رفته تو دلم باید عروسم بشه شوهرمم گفته زن نمیخام😂

گفته خب فردا بیا بریم کارشون تموم کنیم اومد و عاشق من شد انقد منو میخاست ک بابام ک گفت ن گفت میام دخترو میدزدم میخاسته سم بخوره 😂

پدرشوهرم منو دید برا ی کاری اومده بود خونمون بعد رفته بود ب مادرشوهرم و شوهرم گفته بود ی دختردیدم خو ...

نه به اونکه اول داماد نگیر بود نه به بعد که اینجوری گفته😁

الهی خوشبخت باشید در کنار هم

ن ولی با یکیشون اشتباهی دوبار سلام دادم🤣🤣🤣 من 11تا خاهرشوهر دارم

وای نگووو؟؟؟

ک و ن ت پاره س😅😅

ببخشید البته

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
پدرشوهرم منو دید برا ی کاری اومده بود خونمون بعد رفته بود ب مادرشوهرم و شوهرم گفته بود ی دختردیدم خو ...

چند سالت بود؟

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
ن ولی با یکیشون اشتباهی دوبار سلام دادم🤣🤣🤣 من 11تا خاهرشوهر دارم

یا اکثر امام زاده ها

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
نه به اونکه اول داماد نگیر بود نه به بعد که اینجوری گفته😁 الهی خوشبخت باشید در کنار هم

مرسی عزیزم