2777
2789
عنوان

تو خواب میفهمم که دارم خواب میبینم

1036 بازدید | 16 پست

خیلی عجیبه برام همینجوری می نویسم تا اگه کسی هم تجربه ای داره بگه

من وقتی ۱۱ سالم بود ، خواب دیدم که تو ی رستوران شیک پشت ی میز نشستم 

یهو بلند میشم میرم تو راه رو و شروع میکنم قدم زدن ، اونجا هم پر از ظروف شیشه ای تزئینی 

من همونجا یهو فهمیدم دارم خواب می‌بینم

بچه بودم دیگه ، برا همین تصمیم گرفتم ظرفارو بشکنم😂😁

ولی با خودم گفتم اگه من تو خواب در حال راه رفتن باشم و هرچی اینجا بشکنم ی چیزی تو خونه خودمون بشکنه چی؟

خلاصه که پشیمون شدم و از خواب بیدار شدم و گذشت

بعد از اون مدت من دیگه خواب ندیدم

هیچ وقت! انگار خدا میخواست از سرم بی‌افته این داستانا

تا امسال

امسال ، چند ماه پیش من گوشیم خراب شد

بعد دقیقا سه بار خوابشو دیدم

پشت سر همم ندیدم

اولین بار که تا فهمیدم دارم خواب می‌بینم از خواب بیدار شدم

دومین بار ، یهو از وسطاش فهمیدم و تا اومدم به دروغ هم که باشه از گوشیم لذت ببرم ، از خواب بیدار شدم

سومین بار از اول میدونستم و یادم نمیاد چیکار میکردم ، فقط یادمه مغزم گولم زد و تو خوابم از خواب بیدار شدم ( یعنی میدونستم دارم خواب می‌بینم ، تو خوابم از خواب بیدار شدم ) اون موقع دیگه هیچی نمیدونستم و احساس میکردم واقعا بیدار شدم

کاملا عادی داشتم تو خوابم زندگی میکردم که یهو بیدار شدم و پشمام ریخت😂

از اون روز به بعد دیگه خواب ندیدم و به احتمال زیاد مثل دفعه قبل قراره تا چند سال دیگه هم نبینم

احساس میکنم ی قدرتی چیزی دارم 😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی باحال بود 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

منم دیشب که خواب بودم فهمیدم خوابم تو خواب با خودم گفتم حالا که تو خوابم برم فلان کارو انجام بدم که ...

حقققق منم ی بار اینجوری شدم رفتم موتور ی بدبختی رو دزدیدم 😂😂

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/

باز من یه مدل دیگه شم😁 من وقتی خواب ترسناک ببینم خودمو بیدار میکنم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من وقتی تو خواب میدونم خوابم ب قول خودتون ی کاری میکنم ک تو واقعیت نمیشه

رفتم موتور ی نفرو دزدیدم باهاش دور زدم ولب افتادم زمین

یا رفتم واسه خودم کلی غلط کاری دیگ کردم😂

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/
یعنی هرچندسال یه بارخواب میبینی لعنتی من سرمو بزارم روبالشت هزاررقم خواب میبینم 😓😓🤦‍♀️🤦‍♀️

هر وقت میفهمم دارم خواب میبینم دیگه بعدش تا چندسال نمی‌بینم

ع منمم

خیلی خوبه، آدم نفس رااااااحت میکشه وقنی بیدار میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇