2777
2789
عنوان

پدرشوهر تیکه بنداز😒

664 بازدید | 41 پست

واسه من برعکسه پدرشوهرم مدام درحال تیکه انداختنه  من تمام وسایل خونمو عوض کردم پدرشوهرم برگشته به شوهرم میگه چه وضعشه این خرجایی که شما میکنید برای زندگی یه آدم ۶۰ ساله اس ،به خواهرشوهرم گفتم بابا اینجوری میگه گفت به اون چه ربطی داره مگه پولشو اون میده😊هرچقد پدرشوهر نفهم تر خواهرشوهر عشق تر😬

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل قدیم این مدلی خرج نمیکردن.واسشون عجیبه

آره همه تعجب کردن که من تمام وسایلامو فروختم پدرشوهرم انقد حرص میخورد انگار قرار از اون بگیرم

تو ام می گفتی پدر جان اگه خرج نمی‌کردیم پولامون زیادی می کرد اونوقت مجبور بودیم پیش شما پس انداز کنی ...

😂😂آره بخدا نمیدونم چکار داره تا حالا یه هزاری به ما کمک نکرده تمام مخارج عروسیمونم با شوهرم بوده

کسی داره زیرابتو پیشش میزنه

نه فکر میکنم بخاطر مشکلات روحی باشه که اخیرا براش پیش اومده. همش به خودم میگم اشکال نداره اما بدتر میکنه آخرین بار اعصابمو به هم ریخت سر این که شوهرم به من میگه عزیزم