2777
2789
عنوان

مدفوع یاادرار چرب درکودک ۴ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 43 پست
برادختر شمام روسطح ادرارش پراکنده بود یعنی انگار توآب روغن ریخته باشی اینطوری بود تاحالا همچین چیزی ...

دقيقا بادم نيست ولي مدفوعش چرب بود، ببين چند روز  تحت نظرش بگير چيز روغني يا جديدي بهش نده اوكي نشد از دكتر بپرس، چند هفته قبل يهويي دفع دخترم در روز به ٣-٤ بار رسيد اسهال نبود ولي هر چي ميخورد سريع دفع ميكرد انگار جذب روده نميشد بعد چند روز اوكي شد، دكتر هم نبودم، الان امكان داره اينم به چيزي حساسيت كرده باشه و روده اش تحريك شده باشه

نه بخدا همش ته وتوهشو درمیارم حتی گلاب به روت بومیکشم عق میزنم همچین چیزی ندیده بودم

این دفعه بهش کرم نزن دور از جونش اگه مشکلی باشه دفعه بعدی هم باید ببینی.

ایشالا هیچی نیست عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دفعه بهش کرم نزن دور از جونش اگه مشکلی باشه دفعه بعدی هم باید ببینی. ایشالا هیچی نیست عزیزم.

یعنی اگه دیگه تکرار نشد اشکال نداره نمیتونم بخوابم تا۷شه ببرمش جیش کنه ببینم جیشش چطوره ای خدا دق کردم

یعنی اگه دیگه تکرار نشد اشکال نداره نمیتونم بخوابم تا۷شه ببرمش جیش کنه ببینم جیشش چطوره ای خدا دق کر ...

عزیزم برو بخواب الان که بچه مشکلی نداره راحت خوابیده .بیماری سابقه داری هم که نداره. بهت قول میدم چیزی نیست. آرامشت رو حفظ کن.

بچه اگه گوارشش یا کلیه اش مشکل داشته باشه دنیا رو بهم می ریزه گریه می‌کنه بیقرار میشه.طفلی دختر قشنگت با آرامش خوابیده.نگران نباش 

عزیزم برو بخواب الان که بچه مشکلی نداره راحت خوابیده .بیماری سابقه داری هم که نداره. بهت قول میدم چی ...

فداتبشم که دلگرمی دادی توروخدا دعاکن بچم چیزیش نباشه.خدایا همه بچه ها سالم باشن درد همشون توجونم ازدعاشون دخترمنم سالم باشه 

فداتبشم که دلگرمی دادی توروخدا دعاکن بچم چیزیش نباشه.خدایا همه بچه ها سالم باشن درد همشون توجونم ازد ...

عزيزم درست شد مشكل دخترتون؟

دختر منم اينطوري شده  ولي علايم ديگه نداره

از دوتا از دوستام كه پزشكن پرسبدم ميگن اشكالي نداره 

نميدونم چيكار كنم

عزيزم درست شد مشكل دخترتون؟ دختر منم اينطوري شده  ولي علايم ديگه نداره از دوتا از دوستام كه پ ...

والا من بخاطرآلرژی وتست مواد همش دستشوییشو چک میکردم بعداون گلاب به روت فقط تستش نمیکنم دیگه ندیدم اونجوری بشه تکرارنشده فعلا شکرخدا

والا من بخاطرآلرژی وتست مواد همش دستشوییشو چک میکردم بعداون گلاب به روت فقط تستش نمیکنم دیگه ندیدم ا ...

من دخترم ٣/٥ سالشه خرداد يه اسهال بدي گرفت گلاب به روت ويروسي خوب شد بعد دو هفته كه گذشت باز مريض شد و تب و سرفه …

از بعد اون دوتا مريضي حس ميكنم پي پي هاش تغيير كرده

همش افتادم توش دارم بررسي ميكنم

اولش كه تكه هاي هضم نشده غذا بعد درست شد چرب شد 

توجه كردم دو دفعه كه ماكاروني خورد افتضاح شد ديگه….

منم شروع كردم سرچ كردن انقدر غصه خوردم كه حد نداره

الان ديگه چربي قابل توجه نديدم ولي رنگش تيره هست نميدونم واسه كاكائو هست يا نه چون قبلا ميخورد اينطوري ميشد

والا من بخاطرآلرژی وتست مواد همش دستشوییشو چک میکردم بعداون گلاب به روت فقط تستش نمیکنم دیگه ندیدم ا ...

ازمايش نبردي شما؟

من دوتا دوستام پزشكن باهاشون مشورت كردم گفتن احتمالا يه سوجذب هست به خاطر اون مريضيا

اخه سلياك ممكنه يه دفعه اي ايجاد بشه؟

دختر من از اول اصلي ترين غذاش ماكاروني بود انقد كه دوست داشت…

تو نت كه همش در مورد سي اف ….نوشته من انقدر غصه خوردم كه خدا ميدونه نصف عمر شدم

شما از كجا چربي رو تشخيص دادي؟

چرا انقد نگرانی وقتی ادرار ومدفوع قاطی بشن خب اون چربی ک تومدفوع هس میاد بالا دیگ این نگرانی نداره پسر منم گاهی اوقات بود خوب شده

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
من دخترم ٣/٥ سالشه خرداد يه اسهال بدي گرفت گلاب به روت ويروسي خوب شد بعد دو هفته كه گذشت باز مريض شد ...

اشکال نداره گلم بعدمریضی عادیه چون پرزهای روده ازبین رفته زمان میبره تاترمیم شه ولی قرص فولیک اید۱میلی شربت زینک پروبیوتیک حالا ازهرنوعی وویتامینAکمک میکنه به تسریع درروند بهبودش.دخترمن یهواینجوری شد دیگه هم تکرار نشد چیزجدیدیم نخورده بود.سه هفته پیش داشتم ذرت تست میکرم مدفوعش خلطی وشلترشد هنوز کامل درست نشده بهش استراحت دادم تاچیز جدید تست کنم