2777
2789
عنوان

مدفوع یاادرار چرب درکودک ۴ساله

1870 بازدید | 43 پست

خانما توروخدا اگه اطلاعاتی دارین دریغ نکنید دخترم سه سالونه ماهشه امشب تولگنش جیش وپی پی شستم آوردم خشکش کردم لباس پوشوندم رفتم لگنشو خالی کنم بشورم دید انگار قطره های روغن شناوره نمیدونم توادرارش بود یامدفوعش ازترس نمیدونم چیکارکنم بدنم سست شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما دکتر ببر.گاهی به خاطر مصرف زیاد ویتامین.گاهی جذب نشدن مواد غذایی.گاهی نارسایی کلیه که پروتئین دفع میشه.خلاصه متخصص اطفال ببر ازمایش مینویسه خیالت راحت میشه.به حرف کسی بسنده نکن

چيز خاصي نيست برا دختر منم يه مدت اينطور شده بود. عزيزم ببخشيد قد دخترتون چنده؟ دختر منم سه و ...

یعنی ادرارش چرب بود یامدفوع من نمیدونم کدوم بود دارم میمیرم ازترس.قدش ۱۰۳گلم

عزیزم حتما دکتر ببر.گاهی به خاطر مصرف زیاد ویتامین.گاهی جذب نشدن مواد غذایی.گاهی نارسایی کلیه که پرو ...

توروخدا دعا کنین چیزیش نباشه تاحالا بالای ده بار آزمایش ادرار ومدفوع وخون داده هیچ مشکلی جز کمخونی نهایتا کمبود ویتامین دی نداشته

یعنی ادرارش چرب بود یامدفوع من نمیدونم کدوم بود دارم میمیرم ازترس.قدش ۱۰۳گلم

دختر منم ١٠٣ هست، از مدفوعش هست، برا دختر منم گفتم فكر كنم نزديك يه ماه اينطوري چرب بود ، چيز خاصي نيست، منم هميشه دقت ميكنم! چرا ببخشيد دفعش سفت چرا امروز چند بار رفت واسه دفع! چرا رنگش سبز بود و .... دايم درگيرم

دختر منم ١٠٣ هست، از مدفوعش هست، برا دختر منم گفتم فكر كنم نزديك يه ماه اينطوري چرب بود ، چيز ...

برادختر شمام روسطح ادرارش پراکنده بود یعنی انگار توآب روغن ریخته باشی اینطوری بود تاحالا همچین چیزی ندیدم.من بدترم دخترم آلرژی شدید داره همش درگیر تست موادغذایی ام

پس نگران نباش از کرمه منم به دخترم میزدم همینطوری میشد .تا حالا دقت نکرده بودی. چیزی نیست . 

نه بخدا همش ته وتوهشو درمیارم حتی گلاب به روت بومیکشم عق میزنم همچین چیزی ندیده بودم