سلینmom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 718 عنوان مدفوع یاادرار چرب درکودک ۴ساله 1990 بازدید | 43 پست خانما توروخدا اگه اطلاعاتی دارین دریغ نکنید دخترم سه سالونه ماهشه امشب تولگنش جیش وپی پی شستم آوردم خشکش کردم لباس پوشوندم رفتم لگنشو خالی کنم بشورم دید انگار قطره های روغن شناوره نمیدونم توادرارش بود یامدفوعش ازترس نمیدونم چیکارکنم بدنم سست شده 1402/04/13 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارمای۹۸ عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 10354 چيز خاصي نيست برا دختر منم يه مدت اينطور شده بود. عزيزم ببخشيد قد دخترتون چنده؟ دختر منم سه و سال و نيم هست احساس ميكنم قدش كوتاه مونده!
asal_ninimahya عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2205 عزیزم حتما دکتر ببر.گاهی به خاطر مصرف زیاد ویتامین.گاهی جذب نشدن مواد غذایی.گاهی نارسایی کلیه که پروتئین دفع میشه.خلاصه متخصص اطفال ببر ازمایش مینویسه خیالت راحت میشه.به حرف کسی بسنده نکن
parvan۱۷ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2067 قبلاً به باسنش کرم سوختگی نزده بودی؟ شاید از اونه.شاید غذاهایی که به بچه میدین چربه. چون چربی از طریق مدفوع دفع میشه.
golpar3344 عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 2990 پس فكر كرديد اين روغنايي كه ميخوره ميمونه تو بدنش دفع نميشه 😕خب از طريق مدفوع دفع ميشه ديگ
سلینmom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 718 چيز خاصي نيست برا دختر منم يه مدت اينطور شده بود. عزيزم ببخشيد قد دخترتون چنده؟ دختر منم سه و ... یعنی ادرارش چرب بود یامدفوع من نمیدونم کدوم بود دارم میمیرم ازترس.قدش ۱۰۳گلم
سلینmom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 718 عزیزم حتما دکتر ببر.گاهی به خاطر مصرف زیاد ویتامین.گاهی جذب نشدن مواد غذایی.گاهی نارسایی کلیه که پرو ... توروخدا دعا کنین چیزیش نباشه تاحالا بالای ده بار آزمایش ادرار ومدفوع وخون داده هیچ مشکلی جز کمخونی نهایتا کمبود ویتامین دی نداشته
دستیارعزراییل عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 85 خانم ببرین دکتر یه آزمایشی بگیره شاید مشکل کبدی داره وچربی جذب نمیشه
ارمای۹۸ عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 10354 یعنی ادرارش چرب بود یامدفوع من نمیدونم کدوم بود دارم میمیرم ازترس.قدش ۱۰۳گلم دختر منم ١٠٣ هست، از مدفوعش هست، برا دختر منم گفتم فكر كنم نزديك يه ماه اينطوري چرب بود ، چيز خاصي نيست، منم هميشه دقت ميكنم! چرا ببخشيد دفعش سفت چرا امروز چند بار رفت واسه دفع! چرا رنگش سبز بود و .... دايم درگيرم
سلینmom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 718 قبلاً به باسنش کرم سوختگی نزده بودی؟ شاید از اونه. شاید غذاهایی که به بچه میدین چربه. چون چربی از ... همش میزنم ولی تاحالا همچین چیزی ندیده بودم
سلینmom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 718 خانم ببرین دکتر یه آزمایشی بگیره شاید مشکل کبدی داره وچربی جذب نمیشه والا تاحالا بالای ده بار چکاب داده مشکلی نبوده
parvan۱۷ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2067 همش میزنم ولی تاحالا همچین چیزی ندیده بودم پس نگران نباش از کرمه منم به دخترم میزدم همینطوری میشد .تا حالا دقت نکرده بودی. چیزی نیست .
سلینmom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 718 دختر منم ١٠٣ هست، از مدفوعش هست، برا دختر منم گفتم فكر كنم نزديك يه ماه اينطوري چرب بود ، چيز ... برادختر شمام روسطح ادرارش پراکنده بود یعنی انگار توآب روغن ریخته باشی اینطوری بود تاحالا همچین چیزی ندیدم.من بدترم دخترم آلرژی شدید داره همش درگیر تست موادغذایی ام
سلینmom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 718 پس نگران نباش از کرمه منم به دخترم میزدم همینطوری میشد .تا حالا دقت نکرده بودی. چیزی نیست . نه بخدا همش ته وتوهشو درمیارم حتی گلاب به روت بومیکشم عق میزنم همچین چیزی ندیده بودم