2777
2789
عنوان

بیقراری وگریه بچه شش ماهه

2660 بازدید | 54 پست

سلام خانمای عزیز.امیدورام حالتون خوب باشه.

پسرم شش ماهشه وتا جایی که میدونم ازاوایلش وزه میکرد گریه میکرد اوایل میگفتم مال کولیکه.

ولی الانم همینطوره.طی روز تا شش ماهگی شیر خودمو میخورد با اخر شبا یه وعده شیر خشک.

از شش ماهگی شیر خودمو همراه فرنی و اخر شبا شیر خشک میخوره.

اینو خواستم بگم که بچم فقط بعد از خوردن شیر خشک اروم و ساکته وکل روز غرغر میکنه😪

اگه علتش گرسنگیه چرا تعداد پوشک کثیفش زیاده و اضافه وزن داره اگرم گرسنگی نیست پس چیه؟؟؟؟؟

درضمن تکرار میکنم از اولش که به دنیا اومد اینطوری بوده تا الانپس احتمال دندون دراوردن رو کنار بذارید

حساسیت به پروتئین گاوی و اینا نداشته؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی بچه ها اینجوری ان مثل بچه منو شما

این اشتباهو نکن

بچه بی مشکل اصلا گریه نمیکنه

من بچه اولم ففط گریه میکرد فکر میکردم طبیعیه

نکو‌ الرژی داشته

دومی که نداره من فکر میکردیم لال هست ازینکه مگه میشه گریه نکته

دکترا گفتن بچه ای شیر بهش بسازه اصلا گریه نمیکنه

پس وقتی گریه میکنه یعنی شیرش

مشکل داره

💕

عزیزم همیشه یه شیشه شربت گرایپ میکسچر خونه داشته باش 

هر موقع اذیت گرد یه قاشق بده بهش بخورره، اب رو اتیشه و زود اروم میشه

بچه های کوچیک معمولا تا یکسالگی از این اداها دارن نگران نباش

الرژی خیلی محتمله تا الان دکتری بردین ؟تشخیص چی بوده 

بله بردم مثلا بهترین متخصص شهرمون هم بردمش ولی فقط میگه بچس دیگه و فقط قطره های روتفلور و پدی لاکت تجویز میکنه

دکتر چی گفته ، ببین گریه بچه یعنی یه چیزی آزارش میده شاید دل درد هست ، یکم برنامه غذاییت رو عوض کن ، حتما حتما بعد از هر وعده غذاییت نصف لیوان کمتر عرق نعنا بخور 

به بچتم به قاشق چایخوری عرق نعنا با یکم آب ولرم و یه تیکه نبات کوچیک حل کن ۲ ، ۳ بار در طی روز بهش بده