2777
2789
عنوان

بیقراری وگریه بچه شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 54 پست
این اشتباهو نکن بچه بی مشکل اصلا گریه نمیکنه من بچه اولم ففط گریه میکرد فکر میکردم طبیعیه نکو‌ ال ...

اونکه آره ولی خب بچه من ۵ سالش شده کلا از اول اذیت کن بوده از وقتی باردار شدم هربلایی بگی سرم اومد تا الان که ۵ سالشه هرروز یک مدل اذیت میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه یعنی شش ماه مداوم؟؟؟؟ بخدا روی خوراکمم خیلی حساسم که یوقت بچه اذیت نشه

آره عزیزم حتما ی چی مدام میخوری بچت اذیت میشه فک کن ببین مثلا سردی خیارسبز پیاز دوغ بادمجون 

املت 

گردو اینا کدومشون میخوری بچه بی قرار میشه

مراقب خورد و خوراکت هستی؟الرژی نداره؟

اره نفخ تمام حبوبات رو میگیرم گوشت گاو هم اصلا استفاده نمیکنم لبنیات هم تا پنج ماهگی لب نزدم.

چطور بفهمم به چی الرژی داره

عزیزم همیشه یه شیشه شربت گرایپ میکسچر خونه داشته باش  هر موقع اذیت گرد یه قاشق بده بهش بخورره، ...

ممنون عزیزم فردا تهیه میکنم امیدولرم جواب بده دعات میکنم اگه جواب بگیرم

والا تا پنج ماهگی لب به لبنیات نزدم وپروتئن گاوی مصرف نکردم ولی دیگه خسته شدم دیدم هیچ فرقی نمیکنه

خب شاید لازم بوده که کلا شیرخشک بهش بدی. چون فقط لبنیات نیست خیلی چیزای دیگه هم باید حذف بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خیلی سخته بچه شما چند وقتشه

بزرگ شده الان ۵ سالشه اما پسر منم همینطوری بود دوره ای بود هرچند وقت دکتر بودم آلرژی و حساسیت پروتئینی و... هیچی نداشت یک دوره اینجوری بود باز کمی خوب میشد باز شروع میشد خلاصه گذشت دیگه 

حتما استفاده میکنم اگه جواب بده دعات میکنم عزیزم

انشاالله خوب میشه من الان بچم ۱۱ ماهشه دیگه تو لیوان کوچولو عرق نعنا میریزم خودش سر میکشه ، هیچیشم نشده ، به خدا دواهای قدیمی ها خیلی بهتر از داروهای شیمیایی هست