2777
2789
عنوان

بیقراری وگریه بچه شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 54 پست
ممنون عزیزم فردا تهیه میکنم امیدولرم جواب بده دعات میکنم اگه جواب بگیرم

جواب میده نگران نباش 

بچه های کوچیک اغلب از دل درد اذیت میشن و غر میزنن

ممکنه گوش هاشم درد کنه، یکم ویکس پشت گوشش بزن، باعث میشه گوشش گرم شه و کمتر درد بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم حتما ی چی مدام میخوری بچت اذیت میشه فک کن ببین مثلا سردی خیارسبز پیاز دوغ بادمجون  ا ...

چی بگم والا فقط پیازه که توی تموم غذاهام هست وگرنه روزی یه مدل غذا درست میکنم بلاخره یه روز باید اروم باشه که نیست

چی بگم والا فقط پیازه که توی تموم غذاهام هست وگرنه روزی یه مدل غذا درست میکنم بلاخره یه روز باید ارو ...

ن پیاز خام منظورم بود عزیزم پس با این وجود یا شیرت کمه یا شیرت بهش نمیسازه کلا مغذی نیس سیر نمیشه 

اگه تونستی یه تست آلرژی هم ببر بده ، من بچم به لبنیات و سفیده تخم مرغ ک میخوردم  حساس بود ...

میدونی هزینش چقدره؟

اخه جالب اینجاس که از دکترش خواستم تست الژی براش بنویسه گفت لازم نیس😕

ن پیاز خام منظورم بود عزیزم پس با این وجود یا شیرت کمه یا شیرت بهش نمیسازه کلا مغذی نیس سیر نمیشه&nb ...

اگه اینطوری باشه بخاطر پسرم دق میکنم که از گرسنگی انقد بی تابی میکنه😥😥

متاسفانه طایفه شوهرم هی بهم گیر میدن اون وعده شیرخشکم نده بهش چاقش کردی گرفتار شدم

انشاالله خوب میشه من الان بچم ۱۱ ماهشه دیگه تو لیوان کوچولو عرق نعنا میریزم خودش سر میکشه ، هیچیشم ن ...

خب خدا رو شکر پس منم با خیال راحت میدم.

واقعا همنطوره هیچی مثل دمان قدیمی وسنتی نیست

اگه اینطوری باشه بخاطر پسرم دق میکنم که از گرسنگی انقد بی تابی میکنه😥😥 متاسفانه طایفه شوهرم هی به ...

ببخشیدا ولی غلط میکنن نظر میدن مگه چند کیلوهه؟ بچت گرسنه بمونه بهتره بنظرت خانومی؟ 

عزیزم ی کار میگم بکن 

رازیانه و زیره باهم دم کن روزی دوتا فنجون بخور هم نغخ شیرتو میگیره و هم شیرتو مغذی و زیاد میکنه ی ساعت بعدش چن روز امتحان کن ببین آروم میشه اگه شد مشکل شیرته

بزرگ شده الان ۵ سالشه اما پسر منم همینطوری بود دوره ای بود هرچند وقت دکتر بودم آلرژی و حساسیت پروتئی ...

ای وای خداکنه پسر من خوب شه واقعا الانشم اعصابم ضعیف شده اگه تا سن پسر شما گریه هاش وبهانه گیری هاش طول بکشه دیوانه میشم

ببخشیدا ولی غلط میکنن نظر میدن مگه چند کیلوهه؟ بچت گرسنه بمونه بهتره بنظرت خانومی؟ 

شش ماهگی نه کیلو ونیم بود.

منم واقعا از دخالت هاشون اذیت میشم.اونا میگن مال گرسنگی نیس که غرغر میکنه میگن بغلیش کردی لوسش کردی واز این حرفا😑

ای وای خداکنه پسر من خوب شه واقعا الانشم اعصابم ضعیف شده اگه تا سن پسر شما گریه هاش وبهانه گیری هاش ...

پسر من گریه هاش تموم شده اما بهونه گیری و... داره هرروز یک مدل اینقدر دلم برای خودم برای خود قبل بچه دار شدنم تنگ شده احساس میکنم یک عزیزی رو از دست دادم خیلی خستم 

شش ماهگی نه کیلو ونیم بود. منم واقعا از دخالت هاشون اذیت میشم.اونا میگن مال گرسنگی نیس که غرغر میکن ...

ن بابا بیچاره بچه گناه داره عزیزم کاری ک گفتمو بکن وزنتم کم میکنه بالا گفتم، 

عزیزم ی کار میگم بکن  رازیانه و زیره باهم دم کن روزی دوتا فنجون بخور هم نغخ شیرتو میگیره و هم ...

اتفاقا دو روزه دارم این کارو میکنم تو روخدا دعا کن جواب بگیرم واقعا ضعف اعصاب کرفتم انقد بچم غرغر میکنه وقتی هم با شوهرم درد دل میکنم درک نمیکنه میگه خب بچه نمیوردی

اتفاقا دو روزه دارم این کارو میکنم تو روخدا دعا کن جواب بگیرم واقعا ضعف اعصاب کرفتم انقد بچم غرغر می ...

جواب مردا همینه حتما این کارو ادامه بده سره ب هفته جواب میده برام دعا میکنی عشقم