2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا یک لحظه بیاین

143 بازدید | 9 پست

سلام برای من مشکلی پیش آمد کرده من تازه همین امروز در نی نی سایت ثبت نام کردم اما در کمال تعجب دیدم که زده تاریخ عضویت برای ۸ /۸/۱۴۰۱ یعنی حدودا پارسال بوده خیلی برام عجیب و نگران کننده هست چون تا به حال پامم نی نی سایت نگذاشته بودم نکنه کسی در حال سو استفاده از ایمیل . خط و ... من هستش؟ خواهش میکنم اگر اطلاعی دارید کمک کنید ....   

تاپیک هم داری از قبل؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خطت از این رایگاناس؟  شاید کسی با شمارت عضو شره

من یع خط رایگان دارم 

مگه چیه؟؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

اسی شاید یه بنده خدا گوشیت برا چن لحظه دزدید و با شمارت عضو شد 

احتمالا  از بس تعلیق شد چاره نداش

من قبلا داشتم .ب همون شماره ی خط دست کس دیگه ای بود .باهاش تل و ...داشت 

عجیبه واقعا من آخه هرگز عضو نی نی سایت نبودم و امشب برای اولین بار ثبت نام کردم همه ش نگرانم نکنه کسی خط منو هک کرده و ... میخوام پیگیری کنم اگه امکانش هست راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم؟

عجیبه واقعا من آخه هرگز عضو نی نی سایت نبودم و امشب برای اولین بار ثبت نام کردم همه ش نگرانم نکنه کس ...

من نمیدونم عزیزم .ولی شاید خواهری برادری شوهرت عضو شدن 

یه کوچولو دعام میکنی ب آرزوم برسم؟