2777
2789
عنوان

خانما خون ریزی لانه گزینی چجوریه

1579 بازدید | 17 پست

پس فردا باید پریود شم ابن ماه علایم بارداری دارم و امشب ی کوچولو خون کمرنک دیدم رو لباسم بنظرتون چیع

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

من یهو مثل ابو خون اومد لباسم خیس شد

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل لکه بینی است با کمی درد زیر دل قهوه ای رنگ مثل خون مونده 

اره زیر دلمم یکم درد میکنه 

زشته وگرنه عکس لباس زیرم میذاشتم🤦🏾‍♀️

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
یه لک قهوه اییه فک کنم. علائمت چیه؟فک کنم پریود شدی🥲

دل درد کمر درد گرفتگی یکم حالت تهوع دیروز سینم یکم حساس شده و رگ های ابی داخلش بود امروز البته شوهرم دید حساسیت رو بو

مثل لکه بینی است با کمی درد زیر دل قهوه ای رنگ مثل خون مونده 

هنوز لکه بینی نداشتم 🤦🏾‍♀️

منم‌این ماه علائم دارم خدا کنه توهم نباشه😔۶ماهه منتظرم

انشالله که بارداری عزیزم الهی خدا هرچی. میخای بهت بده

به امید خدا یا بارداری یا نیستی یه چند روز صبر کن مشخص میشه بی بی میزدی مشخص میشد گلم 

زدم عزبزم منفی میشه

دفعه قبلم ک بچم سقط شد همش منفی میشد طول میکشع مثبت شه

دل درد کمر درد گرفتگی یکم حالت تهوع دیروز سینم یکم حساس شده و رگ های ابی داخلش بود امروز البته شوهرم ...

همه علائمشو داری عزیزم انشالله که هستی

ازکی علائمت شروع شد؟من شیش روز دیگ باید بشم.هیچ علائمی هم ندارم😞

اندکی صبر...🤍🌱