2777
2789

برای حذف عینک؟

کجا پیش چ دکتری 

راضی بودید 

اصن بدون عینک هیچی نمیبینم همه چیز تاره خسته شدمممم

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر چشات ضعیفه اسی؟

از عینک بدم میومد نزدم یه مدت

کتابم نداشتم مجبور بودم با پی دی اف گوشی بخونم فقط😢💔 برا کنکور

چشام شدید ضعیف و خشک شدم

انشاالله خدا شفای عاجل عنایت کنه به نیت از شما و بهبودی حالتون و خوب شدن چشماتون آیت الکرسی خوندم 🌷

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»
انشاالله خدا شفای عاجل عنایت کنه به نیت از شما و بهبودی حالتون و خوب شدن چشماتون آیت الکرسی خوندم 🌷

واقعا ممنونم مهربون❤❤❤❤

شما عمل کردید ؟ هزینش چقد شد؟  الان دیکه عینک نمیزنین ؟  تامین اجتماعی هم قبول میکنه؟

من ۹۳ عمل کردم حدود ۳ شد . فقط یه مقدارش بیمه تکمیلی داد . اگه شمارت بالاس ۳.۵ باشه حدودیش بیمه میده

از عینک بدم میومد نزدم یه مدت کتابم نداشتم مجبور بودم با پی دی اف گوشی بخونم فقط😢💔 برا کنکور چشا ...

اخی خب کتاب دسته دوم میخردی مجبور بودی مگه

اسی بنظرم گوشی کنار بزار یه مدت

من الان خودمم وقتی که تو گوشیم نوشته های زیر تلویزیون نمیتونم بخونم خیلی یرام تاره باید نزدیک تلویزیون بشم

ولی چندساعتی که گوشی دستم نباشه خیلی واضح میبینم

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
من ۹۳ عمل کردم حدود ۳ شد . فقط یه مقدارش بیمه تکمیلی داد . اگه شمارت بالاس ۳.۵ باشه حدودیش بیمه میده

اره بالای چهار ایناس مطمعنم 

چن سال پیش دو و نیم بود اچتازه خوب میدیدم 

الان ک داغون شدم