2777
2789
عنوان

یه همکلاسی داشتم خیلی دوستش داشتم

461 بازدید | 27 پست

اصلا بهش چیزی نگفتم بعدم ک ازم دوماهی کوچیکتر بود گفتم اصلا ممکن نیس برامنو این برا همین بیخیال شدم خودمم متاهلم 

دو روزه فهمیدم نامزد کرده خیلی بهم ریختم 

اونم رفته با کسی که عروسی کرده طلاق گرفته نامزد کرده خیلی هم مغرور بود فک نمیکردم همچین کسیو بگیره

خلاصه اینا هیچ خیلی ناراحتم یه چی بگین آروم شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخورنت

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

😐🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
این ک طرف طلاق گرفته باشه چیز وحشتناک و زشتی نیست ک میگی فکر نمیکردی با همچین شخصی ازدواج کنه🙄 شما ...

والا!!!

یه جوری میگه انگار یارو رفته با یه متاهل بی بند و بار که تعهد سرش نمیشه ریخته رو هم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

جمله کوبنده تر از این که تو شوهر داری و اون تورو نخواسته

اون اسم منو رو دستش تتو کرده بود الانم هست 

ولی خب من میگفتم غیر ممکنه ما بهم برسیم چون کوچیکتر از منه 

ولی خب من ۱۶ سالگی عقد کردم اونم اون موقع ۱۶ بود