2777
2789
عنوان

متخصص مغز و اعصاب خوب در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 3576 بازدید | 53 پست
فدات بشم عزیزان شالله حاجت روابشی منم کسی وندارم بخداموندم عمل کنم بیمارستان بچمو پیش کی بزارم ولی ب ...

انشاالله قربونت عزیزم

خدا بزرگه اون سه چهار ماه هم میگذره برا کوچولوت 

ولی اگه واااقعا نظر چند تا دکتر بر عمل کردن هست عمل کن نترس 

چون اگه عمل نکنی وضعیت بدتر از این میشه 

بازم میگم نظر چند تا دکتر خوب و حاذق را بپرس 

علائم ادراری که نداری خدایی نکرده؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
انشاالله قربونت عزیزمخدا بزرگه اون سه چهار ماه هم میگذره برا کوچولوت ولی اگه واااقعا نظر چند تا دکتر ...

ولی اینم بگم بهت که عمل هم معجزه نمیکنه 

باز هم باید مراعات کنی تا آخر عمرت 

ماها مثل چینی شکسته که وصله زدن میشیم 

همین قدر حساس 

هیچ وقت مثل قبل نمیشیم 

دارم واقعیت ها را میگم بهت 

چون این راهو رفتم و هزااااار بار فکر کردم و فکر کردم و ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله قربونت عزیزمخدا بزرگه اون سه چهار ماه هم میگذره برا کوچولوت ولی اگه واااقعا نظر چند تا دکتر ...

نه فقط پای چپم همش خواب رفته اس دائم سوزن سوزن میشه اصلانمیتونم پیاده روی کنم بلندشدن ونشستن سخت شده برام دردش ازباسن شروع میشه تاغوزک پا دائم درد دارم حتی ازامروز پای راستم هم دردگرفته میترسم این پام هم مثل این یکی بشه

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

ولی اینم بگم بهت که عمل هم معجزه نمیکنه باز هم باید مراعات کنی تا آخر عمرت ماها مثل چینی شکسته که وص ...

عزیزدلم ان شالله عاقبت بخیربشی فقط میخام این درد پام تموم بشه یه شب راحت بخوابم من سرفه وعطسه میکنم خیلی پام دردمیکنه انگارپام ازباسن میخاد کنده بشه انقدردرد دارم اون موقعه

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

عزیزدلم ان شالله عاقبت بخیربشی فقط میخام این درد پام تموم بشه یه شب راحت بخوابم من سرفه وعطسه میکنم ...

الهی عزیزم 💔

انشاالله که هر چه زودتر خوب خوب شی 

ولی دردات بعد عمل بلافاصله خوب میشه 

من درد نداشتم فقط یه ماه اونم قابل تحمل 

کمی بی حسی داشتم که بعد عملم هنوز هست 

ولی برا من علائم ادراری داد و بیشتر از این بابت عمل کردم من قبل عمل دو سه ساعت پیاده روی میکردم هیییچ مشکلی نداشتم 

فقط یه هفته قبل عمل قسمت زیر باسن و ناحیه تناسلی مور مور میکرد که دیگه خیلی ترسیدم گفتم نکنه اینجاها هم مثل کف پام بشه 

اصلا وضعیت من عجیب غریب بود با همه فرق می‌کرد 

عزیزدلم ان شالله عاقبت بخیربشی فقط میخام این درد پام تموم بشه یه شب راحت بخوابم من سرفه وعطسه میکنم ...

دکترم میگفت عمل برا اونایی که درد دارن زود جواب میده ولی بی حسی یعنی عصب آسیب دیده 

و نیاز به زمان داره تا خودش را ترمیم کنه 

الهی عزیزم 💔انشاالله که هر چه زودتر خوب خوب شی ولی دردات بعد عمل بلافاصله خوب میشه من درد نداشتم فق ...

خداروشکربهترشدین توکل برخدا 

عزیزرفتی حرم منودعاکن خیلی درد دارم وتنهاوبی کس بایه بچه کوچیک 

بازهم ممنونم خواهرگلم جوابمودادین نگرانیم کمترشد🌹🌹🌹

خداروشکربهترشدین توکل برخدا عزیزرفتی حرم منودعاکن خیلی درد دارم وتنهاوبی کس بایه بچه کوچیک بازهم ممن ...

خواهش میکنم عزیز دلم توکلت به خدا باشه درست میشه انشاالله این روزا هم میگذره 

چشم حتما اگر قابل باشم