2777
2789
عنوان

متخصص مغز و اعصاب خوب در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 3571 بازدید | 53 پست

سلام وقتتون بخیر

عذرخواهم الان داخل تاپیکتون پیام میذارم،راجب دکتر ثمینی برای مشکل دیسک کمر و تنگی کانال نخاع میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم.

ایشون بیمار رو میبینن همون جلسه اول یا فقط ام ار ای؟

راضی بودین از درمانشون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیرعذرخواهم الان داخل تاپیکتون پیام میذارم،راجب دکتر ثمینی برای مشکل دیسک کمر و تنگی کا ...

سلام خواهش میکنم 

جلسه اول باید ام آر آی بیمارستان را ببرید .ام آر آیی که از موقع گرفتنش  شش ماه نگذشته باشه

تحویل میدید به منشی اگر مشکل جدی باشه باهاتون تماس میگیرن و نوبت میزارن براتون بعد روزی که تعیین کردن میرید و دکتر بیمار را میبینه

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سلام خواهش میکنم جلسه اول باید ام آر آی بیمارستان را ببرید .ام آر آیی که از موقع گرفتنش شش ماه نگذش ...

خیلی خیلی ممنونم 

ام آر آی رو ما درمانگاه عارف گرفتیم ایرادی نداره یا باید حتما بیمارستان باشه؟

راستش برای ایشون هر سایتی هم یه آدرس زده لطف میکنین آدرس و شماره تلفنی اگه دارین برام بفرستین 

خیلی خیلی ممنونم ام آر آی رو ما درمانگاه عارف گرفتیم ایرادی نداره یا باید حتما بیمارستان باشه؟راستش ...

خواهش میکنم

نه موردی نداره همون خوبه 

فکر کنم دو تا مطب دارن 

مطبی که من رفتم کلاهدوز بود بین کلاه دوز ۱۴ و ۱۶ کلینیک اعصاب و روان شرق ایران

اگر از شهرستان میخواین تشریف بیارید تماس بگیرید که ایران باشن الکی نیایید این همه راه رو

خواهش میکنمنه موردی نداره همون خوبه فکر کنم دو تا مطب دارن مطبی که من رفتم کلاهدوز بود بین کلاه دوز ...

بله از شهرستانم

واقعا ممنونم لطف کردین ان شاءالله همیشه سلامت باشین.

بله از شهرستانمواقعا ممنونم لطف کردین ان شاءالله همیشه سلامت باشین.

خواهش میکنم کاری نکردم 

شماره تماس هم نگاه کردم براتون داخل گوشی سیو نداشتم 

ولی یادمه از نت برداشتم فقط باید خیلی تماس بگیرید تا جواب بدن 

انشاالله سلامتیتون را بدست بیارید 

خواهش میکنم کاری نکردم شماره تماس هم نگاه کردم براتون داخل گوشی سیو نداشتم ولی یادمه از نت برداشتم ف ...

عزیزم منم دقیقاعلائم شمارودارم پارگی دیسک وتنگی کانال  دیگه دردش زده به پای چپم کامل بی حس شده وهمش س‌وزن سوزن میشه دکتربهم گفتن بایدعمل کنم وگرنه پای چپم فلج میشه شماعمل کردین ؟پلاتین گذاشتن براتون؟عملش سخت بود؟چودروز بعدازعمل میتونم خودم کارهاموانجام بدم یه بچه ۳ساله دارم کسی نیست نگهش داره خیلی میترسم واقعا حالم بده میشه تجربه تون بگین ازعمل ممنون میشم

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

عزیزم منم دقیقاعلائم شمارودارم پارگی دیسک وتنگی کانال دیگه دردش زده به پای چپم کامل بی حس شده وهمش ...

سلام عزیزم 

بله من عمل کردم نه پلاتین گفت نیاز نیست دکترم

عملش عمل راحتی هست ا نقدر که میگفتن سخت نبود  البته با پلاتین یکم نیاز به مراقبت بیشتر و دوره نقاهت طولانی تر میشه 

بستگی داره عزیزم برا هر مریص فرق میکنه بسته به اینکه کدوم مهره باسه پلاتین بخوره نخوره چند تا پلاتین بخوره 

ولی تا سه چهار ماه باید مراقبت داشته باشید 

فقط بهتون بگم تو انتخاب دکتر خیلی دقت کنید کمرتون رو دست هر دکتری ندین که خدایی نکرده وضعیت را بدتر از این نکنه

سلام عزیزم بله من عمل کردم نه پلاتین گفت نیاز نیست دکترمعملش عمل راحتی هست ا نقدر که میگفتن سخت نبود ...

ممنونم ازتون من هم تنگی کانال هم پارگی دیسک حقیقتا بیشتربخاطربعدازعمل استرس دارم چون بچم کوچیکه وکسی وندارم که مراقب بچم باشه توی شرایط سختی هستم  برام دعاکن عزیز

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

ممنونم ازتون من هم تنگی کانال هم پارگی دیسک حقیقتا بیشتربخاطربعدازعمل استرس دارم چون بچم کوچیکه وکسی ...

منم تنگی هم داشتم

کاملا درکت میکنم منم کسی را نداشتم و ندارم 

از بی کسی به این روزا افتادم

انشاالله که کامل خوب بشی

تو هم منو دعا کن لطفا💔

ممنونم ازتون من هم تنگی کانال هم پارگی دیسک حقیقتا بیشتربخاطربعدازعمل استرس دارم چون بچم کوچیکه وکسی ...

فقط استرس نداشته باش که بدتر میشی

کدوم شهر میخوای عمل کنی اگر مشهد هستی دکتر خوب معرفی کنم بهت

منم تنگی هم داشتمکاملا درکت میکنم منم کسی را نداشتم و ندارم از بی کسی به این روزا افتادمانشاالله که ...

فدات بشم عزیزان شالله حاجت روابشی 

منم کسی وندارم بخداموندم عمل کنم بیمارستان بچمو پیش کی بزارم ولی بازهم توکل برخدا

فقط استرس نداشته باش که بدتر میشیکدوم شهر میخوای عمل کنی اگر مشهد هستی دکتر خوب معرفی کنم بهت

تهرانم عزیزدروغ چراخیلی استرس دارم میگم نکنه پلاتین بزاره مجبورباشم ۳ماه روی تخت بمونم