2777
2789
عنوان

متخصص مغز و اعصاب خوب در مشهد

3517 بازدید | 53 پست

سلام خانوما خوبین

متخصص مغز و اعصاب خوب  تو  مشهد که کارش خوب باشه و خودتون یا اطرافیانتون نتیجه دیده باشن واسه دیسک کمر اگر میشناسین معرفی کنید بهم 

دیسکم زده بیرون پای چپم بی حس شده تو را خدا اگه می‌شناسید بگید بهم واسه هفته دیگه نوبت بگیرم برم پیشش 🙏🙏🙏

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای دیسک کمردکتر فریبرز ثمینی عالیه 

سلام عزیزم شما رفتین پیششون ؟

میگن اول باید ام آر آی را ببری خود مریض را نمیبینه 

میشه لگی روال کارش چطوریه آخه من از شهرستان میخوام بیام مشهد جایی واسه موندنم ندارم 

سلام عزیزم شما رفتین پیششون ؟ میگن اول باید ام آر آی را ببری خود مریض را نمیبینه  میشه ...

عریزم برادرم رفته خودم نرفتم و عمل هم کرد پیش ایشون. وقت گرفتنش خیلی  خیلی سخته فقط اینو می دونم از بقیه چیزها بی خبرم.

عریزم برادرم رفته خودم نرفتم و عمل هم کرد پیش ایشون. وقت گرفتنش خیلی  خیلی سخته فقط اینو می دون ...

الان داداشتون خوبن  عزیزم مشکلی ندارن؟

میگن ام آر آی را میبینن اگر کیس عمل باشی میبیندت اگر نه میگه عملی نیستی و دارو هم نمیده 

تلفنی نوبت میدن؟ یا باید حضوری بری عزیزم  شما خودتون رفتین پیششون ؟

من برای سردردام رفتم یکی اردوستام که ضایعه مغزی داشتن بهم معرفی کردن  دیسک رونمیدونم اینترنتی وقت میدن سرچ کنیدتوگوگل

برای دیسک کمردکتر فریبرز ثمینی عالیه 

امروز شوهرم رفت مشهد که جواب ام آر آی را از منشی دکتر ثمینی بگیره الان زنگ زد گفت منشیش واسه هشتم برج ۶ وقت داده 

حتما وضعیتم خرابه که نوبت گذاشته 😔😔😔

حتما میگه باید عمل شی خدایا هزینه عمل را از کجا بیارم آخه این چ بلایی بود 😭😭😭😭😭