vjcdfvjfdzsfv مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 799 عنوان متخصص مغز و اعصاب خوب در مشهد 3570 بازدید | 53 پست سلام خانوما خوبینمتخصص مغز و اعصاب خوب تو مشهد که کارش خوب باشه و خودتون یا اطرافیانتون نتیجه دیده باشن واسه دیسک کمر اگر میشناسین معرفی کنید بهم دیسکم زده بیرون پای چپم بی حس شده تو را خدا اگه میشناسید بگید بهم واسه هفته دیگه نوبت بگیرم برم پیشش 🙏🙏🙏 خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤ 1402/04/12 | 18:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vjcdfvjfdzsfv مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 799 برای دیسک کمردکتر فریبرز ثمینی عالیه سلام عزیزم شما رفتین پیششون ؟میگن اول باید ام آر آی را ببری خود مریض را نمیبینه میشه لگی روال کارش چطوریه آخه من از شهرستان میخوام بیام مشهد جایی واسه موندنم ندارم خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
vjcdfvjfdzsfv مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 799 دکترهومن بهاروحدت تلفنی نوبت میدن؟ یا باید حضوری بری عزیزم شما خودتون رفتین پیششون ؟ خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سیما_sima عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2904 سلام عزیزم شما رفتین پیششون ؟ میگن اول باید ام آر آی را ببری خود مریض را نمیبینه میشه ... عریزم برادرم رفته خودم نرفتم و عمل هم کرد پیش ایشون. وقت گرفتنش خیلی خیلی سخته فقط اینو می دونم از بقیه چیزها بی خبرم.
vjcdfvjfdzsfv مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 799 عریزم برادرم رفته خودم نرفتم و عمل هم کرد پیش ایشون. وقت گرفتنش خیلی خیلی سخته فقط اینو می دون ... الان داداشتون خوبن عزیزم مشکلی ندارن؟ میگن ام آر آی را میبینن اگر کیس عمل باشی میبیندت اگر نه میگه عملی نیستی و دارو هم نمیده خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سیما_sima عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2904 الان داداشتون خوبن عزیزم مشکلی ندارن؟ میگن ام آر آی را میبینن اگر کیس عمل باشی می ... بیشتر اینطوری هستن که اول می بینند . داداشم خیلی بهترن
zahra8393 عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1359 تلفنی نوبت میدن؟ یا باید حضوری بری عزیزم شما خودتون رفتین پیششون ؟ من برای سردردام رفتم یکی اردوستام که ضایعه مغزی داشتن بهم معرفی کردن دیسک رونمیدونم اینترنتی وقت میدن سرچ کنیدتوگوگل
vjcdfvjfdzsfv مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 799 بیشتر اینطوری هستن که اول می بینند . داداشم خیلی بهترن خدا روشکر مرسی عزیزم خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
vjcdfvjfdzsfv مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 799 من برای سردردام رفتم یکی اردوستام که ضایعه مغزی داشتن بهم معرفی کردن دیسک رونمیدونم اینترنتی و ... ممنون عزیزم خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
vjcdfvjfdzsfv مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 799 خواهش میکنم انشاالله بهتربشین خیلی زود انشااللهفداتون ❤ خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
banoomin عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 1065 آره حتما برو مغز و اعصاب چون دوستم بی حسی داشت گفتن اصلا لغزندگی مهره های کمر داشته!
vjcdfvjfdzsfv مدیر استارتر عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 799 برای دیسک کمردکتر فریبرز ثمینی عالیه امروز شوهرم رفت مشهد که جواب ام آر آی را از منشی دکتر ثمینی بگیره الان زنگ زد گفت منشیش واسه هشتم برج ۶ وقت داده حتما وضعیتم خرابه که نوبت گذاشته 😔😔😔حتما میگه باید عمل شی خدایا هزینه عمل را از کجا بیارم آخه این چ بلایی بود 😭😭😭😭😭 خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤