2777
2789
عنوان

متخصص مغز و اعصاب خوب در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 3571 بازدید | 53 پست
آره حتما برو مغز و اعصاب چون دوستم بی حسی داشت گفتن اصلا لغزندگی مهره های کمر  داشته!   & ...

دوستتون چیکار کرد؟ عمل کرد ؟ الان چطوره

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم. شما چیکار کردین برا دیسک کمرتون شوهر منم بیست روز است افتاده و پای راستش بی حس شده و پیش ک ...

سلام 

هعی اندر خم یک کوچه خواهر همونطور بلاتکلیف 

هنوز که بی حسی پای چپم هست احتباس ادراری هم گرفتم دکتر مغز و اعصاب میگه از دیسکت نیست دکتر اورولوژی میگه شاید از دیسکت باشه مشکل ادراریت

درد هم دارن یا فقط بی حسی  ؟الان که اولشه فقط باید استراحت کنن کم کم استخر و ورزش شروع کنه 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سلام  هعی اندر خم یک کوچه خواهر همونطور بلاتکلیف  هنوز که بی حسی پای چپم هست احتباس ادرا ...

الهی  انشالله که خوب بشین. شوهر من درد هم داره ومدام مسکن میخوره. استخر شروع کرده و سه بار رفته تا حالا دیگه امام رضا خودش شفا بده. همه کسایی که دیسک کمر دارن میگن درمانش استراحته فقط