2777
2789
عنوان

شما منو تو خیابون ببینی میگی فقیره این؟😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 115 پست

تنها دستکاری تو صورتم کاشت ابرو بوده و بس اونم لازم بود منم نچرالم و فقیر نیستم😅

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا پولدارا ساده تر میپوشن کلا رفتارشون معلومه پولدارن ن لباسا و ظاهرشون

همووووون ی شوهر عمه دارم تاجر پارچه های مجلسیه از امارات و دبی و چین پارچه میاره از این متری ۴ ملیونی ها 

دخترش ساااااده فقط ابرو برمیداره عمم هم همینطور 🤐 

کل خرجشون هزینه کتاب و کلاس هنری میشه 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
سلام عزیزم تو خوبی 😘😘😘😘 هیچ سلامتی عروسی داریم تو فکرم چی بپوشم😅😅😅

به به به سلامتی خوش بگذره 

پیراهن میپوشی یا اسپرت 

من فامیل باشه پیراهن می‌پوشم اگه دوست و همکار یا ... اسپرت 

...
عین من  پول خرید لباس هم ندارم 😁🙄😓

اگه پولش باشه و نخری یا این کار ها رو انجام ندی اصلا برات مهم نیست اما لامصب وقتی مثل ما پول این کار ها رو نداریم خیلی دلمون میخواد و خرید هم عقده میشه برامون

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

همووووون ی شوهر عمه دارم تاجر پارچه های مجلسیه از امارات و دبی و چین پارچه میاره از این متری ۴ ملیون ...

ما مسافرت ک میریم همه لباسا ست و ارایش و موها لخت 

بعد ی ماشین شاسی بلند میاد فقط لباس راحتی کفش طبیعت گردی موها موج دار 

بخدا ادم کیف میکنه 🥲🥲

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره