2777
2789
عنوان

شما منو تو خیابون ببینی میگی فقیره این؟😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 115 پست

من کسیو تو اطرافم میشناسم خونه زندگیش درب و داغون شیشه پنجره خونش شکسته فرش خونش مال ده بیست سال پیش شوهرش معتاد وضع مالی ضعیف اما همیشه تیپ میزنه ژل لب بوتاکس هفت قلم آرایش بیرون اینجور آدما فقط ظاهرن هم دچار فقر مالی هستن هم فقر فکری و ذهنی 

من یکی رو میشناسم با یارانه زندگی میکنه رفته ژل زده چه ربطی به فقر و ثروت داره منم ژل نزدم ناخن و مژ ...

دقیقا حالا شاید از سوالی اسی تعجب کنید اما راست میگه بعضی از آدمای ظاهر بین و احمق وجود دارن که فکر میکنن کسی که این کار را رو کرده حتما پولداره در صورتی که دیدم یارو با قرض و وام و طلا فروختن رفته اینکارارو کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ی سری اینطوری فکر میکنن من میرم ارابشگاه بزور میگه بیا برای میکرو ابرو میگم خب من میترسم بعدا پشیمون بشم میگه بیا گرون میشه قیمتش خوبه فلانه همش فکر میکنه بخاطر پوله. اما واقعا پولش برام مهم نیست .

نمیدونم چجوری حالیش کنم ولم کنه 😂😂😂😂

کسایی رو میشناسم که واقعا ندارن ینی مستاجر پول پیش و اجارشو نداره اما عمل کرده یک نفر هم ندیدم دو سه ...

من یکیو میشناسم پدر مادرش فوت کردن بعد چندماه که ارثیه گرفت اول رفت کوبید کلا از نو ساخت 😑

...
به به به سلامتی خوش بگذره  پیراهن میپوشی یا اسپرت  من فامیل باشه پیراهن می‌پوشم اگه دوست ...

اره پیراهن مجلسی می‌پوشم فامیله 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اگه پولش باشه و نخری یا این کار ها رو انجام ندی اصلا برات مهم نیست اما لامصب وقتی مثل ما پول این کار ...

دقیقا 

من بچه ام ایزی لایف استفاده می کنه 

خرج همین عمل ها و لباس ها و غیره 

همه میره ،برا ایزی لایف و دارو و ،،،،،،

پیراهن خوبه پس تیپ بزن حسابی ،😎😎🤩🤩 موهاتو چیکار می‌کنی 

😁😁😁😁😁

هیچی سشوار میکشم باز میذارم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
یاسی مژه مصنوعی  هم بزار با آرایش خوب میشه

اررره تازه هم یاد گرفتم 😅😅😅😅😅

دقیقا حالا شاید از سوالی اسی تعجب کنید اما راست میگه بعضی از آدمای ظاهر بین و احمق وجود دارن که فکر ...

اره ماهم تو فامیل داریم من خودم از وقتی چندتا تار سفید درومده رو موهام دوست دارم رنگشون نکنم خیلی خوشم میاد وقتی میبینم مامانم میگه رنگ نمیکنید بقیه فکر میکنن پولشو ندارید میگم بذار راحت باشن اینطوری فکرکنن منکه بخاطر بقیه نمیتونم کاری دوست ندارم انجام بدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند