خیلی. 20 تا بالشت. یکی دو نفره 4 تا ی نفره دوتام مادر شوهرم داد مامانم اینام 4 تا پتو دادن بقیه اقوامم تو پاتختی پتو اوردن و من موندم و کلی پتو تشک و بالشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه مثل قبل لحاف تشک به درد نمیخوره مادر من ۳ دست داد و دو تا بچه و ۵ تا پتو بزرگ دو تا کوچیک یه دستم مادر شوهرم مال شوهرم رو داد از خیلی هاش تا الان اصلا نکردم اصلا
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دیگه مثل قبل لحاف تشک به درد نمیخوره مادر من ۳ دست داد و دو تا بچه و ۵ تا پتو بزرگ دو تا کوچیک یه دس ...
اهان مسافرتی هم یادم رفت بگم سه تا هم مسافرتی داد مادرم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
درسته مثل قبل به درد نمیخوره ولی اگه مهمون از شهرستان بیاد خجالت زده میشه آدم 😶
خب دو سه دست کافیه دیگه عزیزم الان بیشتر از پتو اینا استفاده میکنن تازه دیگه مثل قبل کسی نمیره خونه کسی بمونه مثل من خودم از شهرستان کسی رو ندارم بیاد بمونه ۳ ساله عروسی کردم جز مادرم که موقع زایمانم اومده موند کسی تو خونم نمونده ما هم تا حالا به شب هم خونه کسی نرفتیم بمونیم