2777
2789
عنوان

استرس واسه خواستگاری

705 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من ی خواستگار داشتم قبلا ک بهش جواب منفی دادم الان دوباره اومدن خواستگاری خیلی استرس و اضطراب دارم جوری ک کل روز نمیتونم چیزی بخورم و شبا هم نمیتونم بخابم تپش قلب هم دارم شماها واستون خواستگار اومد چجوری بودین استرس داشتین یا طبیعی نیس این حالتای من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ینی این طبیعی نیس؟

نمی دونم..خوب استرست زیاد از حده..خودتو اروم کن..چیزی نیست..خواستی می گی اره..نخواستی می گی نه..هیچ اتفاق بدی قرار نیست بیفته

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بپرس راحت باش

میخوام خیلی فکر کنی و راهنماییم کنی چون مغزم الان کار نمیکنه

ببین امروز من یه کلیپ داشتم میدیدم بعد رفتیم سر سفره بعد شوهرم گفت چی میدیدی من براش گفتم بعد میگه بده منم ببینم منم چون سر سفره بودیم گفتم طولانیه نمیخواد کامل ببینی چون من براش تعریف کرده بودم، بعد گوشیمو گرفت واسه خودش فرستاد 

منم نفهمیدم بعدش متوجه شدم اما فقط گفتم ای بدجنس

بعدش خیلی ناراحت بودم چیزی نگفتم بعد چند دقیقه گفتم من واقعا ناراحت شدم اگه میخواستی ببینی خب همون موقه میگفتی چرا بدون هماهنگی من با گوشیم چیزیو واسه خودت ارسال میکنی اونم به جای معذرت خواهی واسه یه چیز کوچیک میاد جنجال ب پا میکنه ک اره تو حساسی فلانی من خیلی دلم شکست تو بارداری نه میتونم درست غذا بخورم ن میتونم بخوابم همش خواب رفتار های اشتباهش میبینم تا میام سعی کنم اونا رو فراموش کنم یه کار جدید انجام میده ک منو خورد کنه الانم از خونه اومدم بیرون ولی نمیدونه رو پشت بومم

میشه برا ظهور یه صلوات بفرستی؟🌱
منم هر بار خواستگار میاد همینجوری میشم، نه میتونم غذا بخورم نه خوابم میبره من کلا برا همه چی خیلی ا ...

اها خب مث منی اما واسه من دیگه به حالت بی قراری تبدیل میشه تپش قلب میگیرم

طبیعیه چون میزان استرس تو ادما فرق داره منم استرسم فوق العاده بالاست چندسالتوته هردو

عه فک مبکنم فقد من تو این دنیا انقد استرسم بالاس بخدا همش تپش قلب دارم میترسم اخرش ی بیماری عصبی بگیرم سره استرس

باهاش راجع به رفتارایی که داره حرف بزن فقد حرف زدن حلش میکنه

نمیتونم قبلا راجب اونایی ک خوابشو میبینم حرف زدم ولی هنوز کامل نبخشیدمش تصاویر... نگاه کرده بود💔

همش خواب خیانت میبینم از اون موقه

اما راجب این رفتارش من حرف زدم خیلی آروم شروع کرد به تهمت زدن که ت  از حساسیت میای میگی نگاه نکن چون خانم تو کلیپ بود😑

میشه برا ظهور یه صلوات بفرستی؟🌱