2777
2789

خودم یه بار خواب دیدم یه سنگ جادویی پیدا کردم که اگه بگیریش دستت و ارزو کنی ارزوت براورده میشه.چن نفرم افتاده بودن دنبالم که سنگو از چنگم در بیارن.اصن با اون حرکات اکشنی که تو خوابم زدیم(در حد فیلم هندی)خودم فهمیدم دارم خواب میبینم🤣😅

اخر سرم یه ارزو کردم و یه نور از اون سنگه ساطع شد و از خواب بیدار شدم😶

من یه بار خواب دیدم خدا میخواد بیاد خونم

داشتم حیاط رو جارو میکردم یهو اومد تو نشست توی اتاق داشت پرتقال میخورد منم نشستم کنارش همس داشتم گله و شکایت میکردم اونم همش سرشو تکون میداد میگفت درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتا خاب میبینم دارم دور خودم میچرخم و نمیتونم اون چرخشو کنترل کنم و بایستم و خیلی ازیت میشم تو خاب

یا گاهی دهنم پر آدامس ک حرف زدنو برام سخت میکنه و یحش بدی بهم میده کلا 

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
خواب میدیدم دوست صمیمی خودم با دوست صمیمی داداشم باهم روکارن😐

😅😅

یه بارم خواب دیدم ر.ل دوستم به من پیام داده که باهام کات کنه😶خودم تو خواب پشمام ریخت

از خواب بیدار شدم سریع پریدم گوشیمو چک کردم که مطمئن شم خواب بود😁

خیلی وقتا خاب میبینم دارم دور خودم میچرخم و نمیتونم اون چرخشو کنترل کنم و بایستم و خیلی ازیت میشم تو ...

شنیدم اگه چن بار تو روز از خودت بپرسی الان خوابم یا بیدار؟باعث میشه تو خوابم این سوالو از خودت بپرسی و بتونی کنترلش کنی

شنیدم اگه چن بار تو روز از خودت بپرسی الان خوابم یا بیدار؟باعث میشه تو خوابم این سوالو از خودت بپرسی ...

چ جالب نمیدوسنم من خیلی خاب میبینم شبا گاهی اتفاقات روز بعدد

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️

بدترین خوابی که دیدم این بود که دیدم شوهرم و زنداداشم باهم رابطه دارن و تو خواب بهم محبت میکردن.حالا جفتشون آدمای مومن و مقیدی ان ولی از تا چند ساعت بعد بیدار شدن حس بدی داشتم بهشون🤦