2777
2789
عنوان

بیاین عجیب ترین خوابایی که دیدن تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 41 پست
همنم همچین حسی رو دارم

دلیل علمی داره عزیزم ، سرچ کن 

فک کنم برا جلوگیری از یه اتفاق بد ، بدنت این واکنشو نشون میده که از خواب بپری 

دقیق یادم نیس

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

خواب دیدم ، مامانم(فوت کرده) بم ی خرمای بزرگ و براق داد، تعبیرش میشد دارای پسر میشید، واقعا هم اون ماه پسر باردار شدم 

چندسال بعدش خواب دیدم که یه کفش صورتی کوچولو بم داد، دخترمو باردار بودم  

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم امام رضا یه تکه نون بهم داد صبح که بیدار شدم زنداداشم خبر بارداریش داد  یه هفته قبلش ...

چه قشنگ

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

تا الان سه بار این خوابو دیدم یکیش و همین امسال دیدم 

از این قراره ک یکی از اعضای خانواده یا فامیل که خیلی برام عزیزن میرن در رو باز میکنن و من میرم به دنبال اونه ک اونارو پیدا کنم ولی تو ی راهی گم میشم ک از چند طبقه تشکیل شده و هر دری رو باز میکنم باز ادامه داره و.... 

آخرش ختم میشه به ی جایی ک سبزه ولی گیاه نداره سنگاش سبزن و ی تابوت وسط اون مکانه که به دوتا بند نازک وصلن و باید از اون بندا رد بشی و بری و روحتو بدی به اون و اونو زنده کنی یا وسط راه میفتی زمین و تا ابد محو میشی و من همیشه همون لحظه ک باید یکی از این 2 کار رو انجام بدم از خواب میپرم البته تو خواب تنها نیستم و تو هر طبقه ی ادمایی یا ی چیزای دیگه ای پیدا میشن 

برادر زادم که الان ۸سالشه یه ماه پیش بردیمش مشهد از باب الرضا که وارد شدیم گریه کرد تا کنار ضریح&nbs ...

عززززیززززم😍😍😍

خدا حفظش کنه آقا رضای کوچولو رو 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

جدیداً تو خواب همش حس میکنم دارم از یه جایی میفتم ..از خواب می پرم ..علتش چیه؟

من شنیدم بخاطر فشارعصبی هست

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

یبار شب امتحان بود خواب دیدم کلاس درسمون تو یه استخر فوق لاکچری برگزار شده از همه عجیب تر اینکه معلما با لباس معمولی اومده بودن ولی دانش آموزا یعنی همکلاسی‌های من با مایو و لباس های لختی 😂😂😂 بعضی ها هم لباس مجلسی داشتن 😂😂😂بعضی ها هم داشتن آفتاب میگرفتن معلم انگار اونجا نخود بود بچه ها انکار پارتی اومده بودن 😂😂😂😂😂😂