2777
2789
عنوان

چرا یهو همه چی اینجوری شد حالم اصن خوب نیست 😭😓

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش مادشوهرنکبتم باعث شد نمیگذرم ازش

دیگه عزیزم بچه که نیستی کسی باعثش بشه. به هر حال الان پای بچت وسطه سعی کن ترکش بدی باز چون بچت باید پدرش الگوس مناسبی براش باشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دیگه عزیزم بچه که نیستی کسی باعثش بشه. به هر حال الان پای بچت وسطه سعی کن ترکش بدی باز چون بچت باید ...

بچه نیستم ولی تیکه و کنایه نشنیدی حتما 

ازجاری ازخواهرشوهر مادرشوهر 

بچه نیستم ولی تیکه و کنایه نشنیدی حتما  ازجاری ازخواهرشوهر مادرشوهر

چرا عزیزم میدونم سخته ولی الان باید بگی گور پدر خانواده شوهر و خود شوهر . بچه آدم از هر چیزی مهم تره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خوب الان بنظرم سراغ همون برو و هزینه هارو هم ازش بگیر. چند سالته؟ دیگم سعی کن به هیچ وجه بچه نیاری

دیگه غلط کنم بیارم همینم میخواستم سقط کنم ولی دیر شده بود میگم کاش حداقل زودتر مصرفشو شروع میکرد سقط میکردم 

بامادرشوهر تو ی حیاط مشترکیم اونم خیلی ناراحته هی میگه چند ماه دیگه زنت میخواد زایمان کنه برو سرکارو کلی حرف ولی همسرم رفتارای ناجور میکنه میترسن اوناهم

چرا عزیزم میدونم سخته ولی الان باید بگی گور پدر خانواده شوهر و خود شوهر . بچه آدم از هر چیزی مهم تره

آره خب ولی خیلی خوبه همسرم خیلی دست و دلبازه تاته پولاشو خرجم میکرد این مواد کوفتی رو نمیدونم کی بهش یاد داد انشالله به خاک سیاه بشینه جواب اشکای منو پس بده

[QUOTE=298901239]گریه و التماسش کردم بازبوت خوش حرف زدم ولی شیشه کوفتی نمیزاره چیزی حالیش بشه  خدا باعث و بانیش ...[/

ببخشید باعث و بانیش خودت بودی. اولاً چرا جدا نشدی؟ چرا یک ادم مستقل نبودی که درامد داشته باشی و وابسته به خانواده و پدر و مادرت نباشی؟؟؟    دوماً اشتباه دیگه ت چرا بچه دار شدی؟؟؟ واقعا متعجم از کسایی که شوهراشون اعتیاد دارن و فکر می کنن که ترک امکان پذیره. بدونید و اگاه باشید که اینو یک مشاور و پزشک به من گفت اعتیاد به مواد مخدر مثل شهوت جنسی می مونه هیچ وقت نمیشه ترک بشه. وقتی ارضا میشه طرف و مواد میکشه میگه اخرین بارم بود ولی باز وقتی هوسش به جونش میاد هیچی نمی فهمه. بدانید و اگاه باشید همسرتون اعتیار داشت هیچ وقت نمیتونه ترک کنه. دلتون رو به استثنائات خوش نکنید

دیگه غلط کنم بیارم همینم میخواستم سقط کنم ولی دیر شده بود میگم کاش حداقل زودتر مصرفشو شروع میکرد سقط ...

تنها راهش اینه با یه کمپ صحبت کنید از اینا که خودشون میام میبرن، میان به زور میبرنش کمپ 

آره خب ولی خیلی خوبه همسرم خیلی دست و دلبازه تاته پولاشو خرجم میکرد این مواد کوفتی رو نمیدونم کی بهش ...

امیدوارم زود خوب شه