2777
2789
عنوان

چرا یهو همه چی اینجوری شد حالم اصن خوب نیست 😭😓

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 47 پست
شایدمیبینی دوباره هم گرفته باشه برات یاکسای دیگه

آره دیدم میگیره 

دعای اونجوری منظورم نیست من نازایی بی دلیل داشتم واسمون دعای چله بری گرفت همش رفت رو مخمون شوهرم هم عصبانی میشد میگفتم بچه نمیخوام میگفت پس این زندگیرو نمیخوای که بچه نمیاری بدرفتاری میکرد

چند روز ول کن برو قهر ک بترسه بگو چه را میندازم و طلاق میگیرم خودش میاد ب پات میوفته بعد براش شرط،بذ ...

بااین شکم کجابرم پیش سه تا برادر مجرد که یکیش شیشه ایه بدترازشوهرمه واسه همون چیزا اینجارو تحمل میکنم مامانم دلش خونه من برم درد رو درداش بزارم که چی بمیرم الهی واسش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا معلومه ولی دیگه بعدازاون پولی بدستم نیومد بدبختش کردن 

خدا کمکت میکنه خدا بزرگه غصه نخور

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
[QUOTE=298901239]گریه و التماسش کردم بازبوت خوش حرف زدم ولی شیشه کوفتی نمیزاره چیزی حالیش بشه   ...

خانواده خودم بدترن 

من ازبچگی تو سختی بزرگ شدم واسه فرارازاونجاهم ازدواج کردم نفهمیدم چه بلایی سرم میاد 

شما نمیدومی تو روستا شغل واسه زن ومستقل شدن وجود نداره مگربه ندرت که اونم اینجا نیس

دختره نینیم 😓کاش بمیریم که نیاد تو این سختی ها 

خدا نکنه این چه حرفیه بگو خدا جونم مشکلمو حل کن از یه جایی برسون دستم واسه نینیم هر چی لازمه بخرم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
به فرشته هات بگو دعا کنن واسه نینیم

خدای فرشته هام صداتو میشنوه کافیه صداش کنی ان شالله شوهرت ترک میکنه دوباره آرامش به زندگیتون برمیگرده❤