2777
2789

ازاونجایی که خانواده خوبی ندارم طلاق نتونستم بگیرم سوختم و ساختم همسرمو ترک دادم یعنی خودش راضی شد ترک کنه قرضشو داد واسه خونه چند تیکه وسایل خرید هرچی میگفتم میخرید آخ میگفتم میبردم دکتربه فکربچمون بود میگفت خودم سیسمونیشو میخرم میدم مامانت میاره ولی الان که 6ماهمه همه چی یهو عوض شد دوباره داره مصرف میکنه اصلن به فکر زندگیمون نیست دست چند نفر سفته داره درکل15میلیون میشه اصلن بهش فکرنمیکنه 

دکتر و آزمایش نمیبرتم 

وایسادم جنسیت بچه معلوم بشه بعد لباس و وسایل بخرم که اونم الان هیچ پولی نداره یدست لباس هم نتونستم بخرم واسه بچم دلم واسش کباب میشه خیلی غصه میخورم شب و روزم شده گریه 

هرشب سوره واقعه هم میخونم ولی تاثیر نکرده 

چرایهویی همه چی عوض شد

دعا کنید واسه دختر پاک ومعصومم 

گریه و التماسش کردم بازبوت خوش حرف زدم ولی شیشه کوفتی نمیزاره چیزی حالیش بشه 

خدا باعث و بانیشو به زمین گرم بزنه که باعث شده بچه بی گناه من ازالان رنج بکشه هیچوقت نمیبخشمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شش ماهته هنوز جنسیتش معلوم نیس؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چند سال شیشه میکشید؟ چه مدت تو ترک بود؟ 

یسال یاکمتر مصرف کرد 

یسال و نیم ترک کرده بود من هنوزبهش اعتماد نداشتم ولی مادرشوهرم باعث شدبچه بیاریم همش درگوشمون خوند حتی رفت دعا گرفت واسمون

معتادا اصولا احتمال برگشتشون زیاده نباید اینقدر زود گول می‌خوردی و حامله می‌شدی . باید چند سال میگذشت مطمئن میشدی. بازم سعی کن بزاریش کمپ بچه گناه داره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
یسال یاکمتر مصرف کرد  یسال و نیم ترک کرده بود من هنوزبهش اعتماد نداشتم ولی مادرشوهرم باعث شدبچ ...

به همون روشی که بار اول ترکش دادی ، الانم همون‌کارو‌کن

الان چون بچه داره انگیزشم بیشتره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌