2777
2789
عنوان

مادرشوهر به شوهرم پیام زننده میده

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 32 پست
آفرین اینم خیلی خوبه

مرضیه جان سلام عزیزم افرین ب همسرت معلومه فهمیدس اول باور نکردم کاربری شما باشع تعجب کردم

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو عکسشو فرستاده که ببین که چی ؟ ولش کن اصلا درمورد حرفا و کاراش با شوهرت بحث نکن و با مادرش کار ند ...

عکس تو پیج بوده یه دوره آرایشی بعد ۲۰ سال که اصلا در حد ما نیست رفته اونو میزنه تو سر شوهرم

😐😐😐 من جات باشم اسکرین میگیرم از پیامش میگم یبار دیگه از این غلطا کردی شرفتو میبرم میرم ب کل فام ...

اینا دیگه ابرو حیثیت ندارن...من سری آخرش فقط با مادرش بحث کردم پات از زندگیمون بکش بیرون زورش داد...اینقد دخالت نکنین...مادرش فهمیده من گوشی شوهرم چک میکنم اینجور داده که حرص منو در بیاره

مرد اگ مرد باشه کسی جرئت نمیکنه به زنش بگ بالا چشمت ابرو 

مرد بی غیرت....اینقد بی غیرته که بهش خیانت هم بشه حالیش نمیشه...معتاد و بچه ننه...خاک برسر من که با یه بچه و اون مادر روانی منو داد به اینا...وگرنه زنی این همه استعداد داره چرا اسیر دست اینا بشه

مگه مادرشوهرت چکار کرد که شوهرت انقدر تند برخورد کرد؟

سعی داشت رابطه ما رو بهم بزنه 

هنوزم امید داشت همسرم منو طلاق بده بره دختر داییشو بگیره🤣🤣🤣(از اول مامانش قصد داشت دختر برادرش رو بگیره واسه پسرش و وقتی همسرم مخالفت کرد و منو خواست با من بد شدن) 

مدام وقتی همسرم سر کار بود بهش زنگ میزد و سعی می‌کرد مغزش رو علیه من شستشو بده 

همسر منم بچه ننه نیست و مرد عاقلیه 

وقتی اینجوری دید کات کرد باهاشون 

.Pain🔥you made me a believer

سعی داشت رابطه ما رو بهم بزنه  هنوزم امید داشت همسرم منو طلاق بده بره دختر داییشو بگیره🤣🤣🤣( ...

خداروشکر 

انشالله خوشبخت باشید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین