2777
2789
عنوان

مادرشوهر به شوهرم پیام زننده میده

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 32 پست
مرضیه جان سلام عزیزم افرین ب همسرت معلومه فهمیدس اول باور نکردم کاربری شما باشع تعجب کردم

سلام عزیزم 

از اول ازدواج ما سعی در خراب کردن زندگیمون داشتن 

تو این سال ها هر رفت و آمد و تماسی به اصرار من بود 

نمیخواستم همسرم با خانواده اش کات باشه 

نگران بازتاب این موضوع تو ذهن دخترم بودم 

اما آخرش همسرم تصمیم گرفت تموم کنه 

همسر من اصلا بچه ننه نیست 

از بچگی رو پای خودش بوده 

کارگری میکرده و خرج دبیرستان خودش رو می‌داده 

بعد تو کتابخونه کار کرده لیسانس گرفته 

بعد تو بانک کار کرده و فوق لیسانس

بعدم که آزمون نفت و استخدام و کار و کار و کار تا الان

واسه ازدواجمون هم یک ریال از پدر و مادرش نگرفت واسه اونا هم عین باقی مهمون ها کارت دعوت دادیم 

حتی با هزینه خودش طلا خرید داد به مامانش که از طرف خودشون جلو پدر مادر من بهم هدیه بدن😒

حتی به بچه من هدیه و عیدی نمیدادن 

و خداروشکر که ندادن و زیر ذره ای منت نیستیم

واسه همین کنار گذاشتنشون واسه همسرم دردناک که نبود هیچ خیلی هم مایه آرامش اعصاب و روانش بود. تقریبا هر روز میگه چطور من زودتر این کارو نکردم؟ 

چقدر اعصابم راحته 

.Pain🔥you made me a believer

سلام عزیزم  از اول ازدواج ما سعی در خراب کردن زندگیمون داشتن  تو این سال ها هر رفت و آمد ...

چون خیلی وقته کاربریتو میشناسم کدبانو ی جورایی دوست خودم میدونمت وارزو دارم هر روز خوشحالتر و موفق تر از دیروز باشید ایه جان رو ببوس دوست خوبم💕💕💕

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.