2777
2789
عنوان

مادرشوهر به شوهرم پیام زننده میده

782 بازدید | 32 پست

به شوهرم پیام داده زن تو مفت میخوره و مفت میخابه و زر مفت هم میزنه...!!! به شوهرم اصلا چیزی نگفتم...

من هزار مزیت به خانواده و تمام زنهای اطرافش دارم

هم تحصیلات بالاتر دارم هم هنرمند و ورزشکار و هم دارمد دارم و کارآفرین هستم...بعد عکس زن پسرخالش فرستاده که زن مردم ببین!

مادرشوهراااااا😠😠😠😠😠

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐 من جات باشم اسکرین میگیرم از پیامش میگم یبار دیگه از این غلطا کردی شرفتو میبرم

میرم ب کل فامیلتون میگم از زناتون یواشکی عکس میگیره میفرسته براس شوهر من ک دید بزنه(الکی فقط بترسونش)تا آبروت بره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مادر شوهرت مقصر نیست 

چون اکثر مادر شوهر همینن 

مقصر اون شوهر الدنگته که فک مامان عفریته اش رو پلمپ نکرده 

کاری که همسر من کرد 

چون مادرش با من خوب نبود یکساله باهاشون قطع رابطه کرده 

به منم قسم داده که اگر به من زنگ زدن جواب ندم 

رسما بهم گفته مرضیه راضی نیستم تحت هیچ شرایطی جواب تلفن مادر و پدر و خواهرای منو بدی وگرنه خیلی ناراحت میشم

.Pain🔥you made me a believer

مادر شوهرت مقصر نیست  چون اکثر مادر شوهر همینن  مقصر اون شوهر الدنگته که فک مامان عفریته ...

مگه مادرشوهرت چکار کرد که شوهرت انقدر تند برخورد کرد؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین