2777
2789
عنوان

شوهرم.....

434 بازدید | 32 پست

شوهرم خوشکله ولی ن اونقد جذاب ک بگم خیلیییی جذابه ولی درکل خوبه،هیکلشم رو فرمه و خوشتیپه و عطرشم پابرجاعه همیشه، ولی اطرافیان خیلی تعریفشو میکنن ک خوشکله، حالا مشکل من اینجاست ک خیلی جذبش میشن بااینک خودش ب هیچ نحوی پا نمیده و فکر و ذکرش فقط منو بچمونه ولی بعضی رفتار اطرافیان تو مخمه،یا چیزایی ک تعریف میکنه ک مثلا یکبارش تو مترو ی زنه بهش گیر داده شماره بگیره محل نداده آخرش بهش گفته خانوم خجالت بکش من ک بجه دارم اگ خواستی بگم پسرم باهات رفیق بشه ،ازاونموقع تاحالا دیگ بامترو سرکار نمیره همش با موتور میره، یکی دوبارم خودم بودم باهاش دخترا بهش خیلی نگاه میکردن واسه پا دادن، تو شهرستانم چند بار از مطلقه و شوهر دارش پیاماشونو دیدم توگوشیش بهش نخ دادن اما شوهرم محل نمیده.

تو اینک اصلا فکراین کارا نیست شک ندارم و تو نه سال زندگیم باهاش تابحال چیزی ندیدم ولی اینک چرا انقد زنا و دخترا میخوان ک بهش پا بدن واسم خیلی سواله سنشم ۲۷سالشه چکار کنم بنظرتون..؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.