sama5322 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1822 عنوان همه دعوتیم ... تشریف بیارید 218 بازدید | 18 پست حتما تشریف بیارید ... جشن به امامت رسیدن مولامون امیرالمومنینه هممون دعوتیم🌸❤💚💐 بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍 خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈 لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻 1402/04/12 | 03:37 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rika_osam عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 972 اگه شیرینی تر بدین میام میروم تا همهی عمر به خود تکیه کنم.
sama5322 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1822 اگه شیرینی تر بدین میام ای شکمو😁 بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍 خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈 لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
sama5322 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1822 باز نمیشه عزیزم عکسی که گذاشتم؟ بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍 خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈 لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
sama5322 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1822 چندمه مراسم جشن بزرگ خانوادگی بیعتسه شنبه ۱۳ تیر ساعت ۲۰ورزشگاه حافظیه شیرازمهمانان ویژه :عبدالرضا هلالی _محمد اسدالهی _حامد سلطانی_علی اکبر قلیچ_حسین حقیقی_احمد بابایی_ابراهیم رحیمی_رضا ذریهاز ثبت نام جا نمونید 😍*پرچم ایران با خودتون بیارید ...*با وسائل حمل و نقل عمومی بیاید ...*برا نماز حتی الامکان با وضو باشید...لینک ثبت نام جشن👇https://formafzar.com/form/4l3a6─━━━⊱🌺🌸️⊰━━━━─جهاد فرهنگی شیراز@JahadefarhangiSHZ بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍 خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈 لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
sama5322 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1822 بله مراسم جشن بزرگ خانوادگی بیعتسه شنبه ۱۳ تیر ساعت ۲۰ورزشگاه حافظیه شیرازمهمانان ویژه :عبدالرضا هلالی _محمد اسدالهی _حامد سلطانی_علی اکبر قلیچ_حسین حقیقی_احمد بابایی_ابراهیم رحیمی_رضا ذریهاز ثبت نام جا نمونید 😍*پرچم ایران با خودتون بیارید ...*با وسائل حمل و نقل عمومی بیاید ...*برا نماز حتی الامکان با وضو باشید...لینک ثبت نام جشن👇https://formafzar.com/form/4l3a6─━━━⊱🌺🌸️⊰━━━━─جهاد فرهنگی شیراز@JahadefarhangiSHZ بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍 خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈 لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
unaccompanied عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 5556 مراسم جشن بزرگ خانوادگی بیعت سه شنبه ۱۳ تیر ساعت ۲۰ ورزشگاه حافظیه شیراز مهمانان ویژه : عبدالرضا هل ... 😅عه خوشبحال کسایی که هستن ببخشید باعث زحمت به خاطر من آمدین نوشتین
sama5322 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1822 😅عه خوشبحال کسایی که هستن ببخشید باعث زحمت به خاطر من آمدین نوشتین جاتون سبزه عزیزم اگه شیرازی تشریف بیار عزیز دلم کپی کردم ❤ بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍 خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈 لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
sama5322 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1822 هفف کاش امروز بود شاید مشکلم حل میشد😞 امیدوارم بحق آبروی آقا امیرالمومنین (ع) خدا تمام گره های زندگیتونو باز کنه بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍 خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈 لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
unaccompanied عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 5556 جاتون سبزه عزیزم اگه شیرازی تشریف بیار عزیز دلم کپی کردم ❤ نه شیراز نیستم تابستون سال پیش آمدم خوش به حالتون با فرهنگ تر و مهربون تر از مردم شما ندیدم البته روز عید هم کلی مهمان دارم 😅
sama5322 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 1822 نه شیراز نیستم تابستون سال پیش آمدم خوش به حالتون با فرهنگ تر و مهربون تر از مردم شما ندیدم ا ... قربون محبتت عزیزم انشاالله قبول باشه اطعام دادن تو روز عید غدیر خیلی ثواب داره بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍 خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈 لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻