2777
2789
عنوان

کشی مایع ظرفشویی خورده؟

286 بازدید | 18 پست

بطریمو شستم با ریکا بعدش داخلش آب گرفتم دیگه کف نیمد آب ریختم وقتی خوردم انگار یکم یجوری بود یه بویی میده ممکنه مشموم بشم؟دسترسی به پزشک و اورژانس ندارم لطفا کمک کنین حالم خوب نیست میترسم بخوابم تب کنم یا جوریم بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش من سر کشید ریکا رو وقتی بچه بود هیچیش نشد

سرشو عین پستونک کرد تو دهنش 😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
خواهرم مثل ت اشتباهی خورد بعدش چیزی نشد ولی اگ دلدرد گرفتی برو دکتر

یکم دلم تیر میکشه ولی خب من قبلش بخاطر دلایلی دل درد داشتم الان نمیودم واسه ریکا یا واسه قبل ولی اصلا گلوم و اینا نمیسوزه

یکم دلم تیر میکشه ولی خب من قبلش بخاطر دلایلی دل درد داشتم الان نمیودم واسه ریکا یا واسه قبل ولی اصل ...

اونم یکم دل درد گرفت

شدید اگ شدی میگم برو

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
وای آره من خوردم😂😂تو تاپیک هام هست.. همین الان شیر یا ماست بخور و یکم صبر کن حالت ک جا اومد بخواب& ...

هیچکدوم رو نداریم چون خونه خودمون نیستم🥲

آبلیمو خوبه؟