2777
2789
عنوان

کار خونگی بهم معرفی کنید خواهشا نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنر زیاد دارم ولی فروش بلد نیستم اینم شانس منه هرکاری امتحان میکنم میگم این دیگه عالیه این دیگه خوبه ولی بازم فروشی ندارم می‌شینم نگاه کنم ببینم این زندگی می تموم میشه حوصلم سررفته ازتلاش کردن و نشدن و غصه خوردن مشکلات دیگمم به کنار

اوایل ماهی ۵ ۶ بود الان دیگه هم قیمت پایینه هم همش مسدود میشه اصلااااا نمیصرفه من خودم دیگه میخام کا ...

وای عزیزم خواهشاً به منم یاد بده من لنگ ۲ یا ۳ تومنم

ميشه براي خوشبخت شدنم يه صلوات بفرستين🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اوایل ماهی ۵ ۶ بود الان دیگه هم قیمت پایینه هم همش مسدود میشه اصلااااا نمیصرفه من خودم دیگه میخام کا ...

چقد بد 

همین الانم داشتم فک میکردم کار پیدا کردم که شما اینجوری گفتی نا امید شدم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
واسه منم همین قیمت ولی الان دیر تسویه میشه و قیمت زیادی پایین اومده و چون ۴ ۵ روز جیمیل میمونه تعداد ...

اره الان ۳ روزه دارن دیر تسویه میکنن من کلا حدود ۹ روزه مشغولم

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
لباس وشال وروسري و كيف و كفش و جوراب بايد سرمايه اوليه داشته باشي تو ايتا و روبيكا و تلگرام و اينستا ...

اره یه پیج دارم عالین قیمتا ولی فامیلا ما قرضی میبرن