2777
2789
عنوان

کار خونگی بهم معرفی کنید خواهشا نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 79 پست
بلاگره امشب میزنه فردا قیمه ثبت سفارش کنید مثلا ۳پرس میگن میخایم اندازه اونا درس میکنه پرسی هم ۱۵۰ م ...

بلاگره پس فالو داره خوبع

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه من بلد نیستم کلا

@zar7013 به این آیدی تو ایتا پیام بدید بهتون یاد میده هر سوالی هم داشتید از خودش بپرسید

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
یه کتاب بگیر دستت بگو دعا مینویسم دفع همزاد و جن و ازین چیزا . قشنگ روزی یه تومن درمیاری . خرجش ی خو ...

وای خدا نکشت عمم اینجور کرده بود تازه طرف باردار شد براش شیرینی اورد😂😂😂😂

یعنی چی؟ب چه دردی میخوره؟

@zar7013 به این آیدی تو ایتا پیام بدید بهتون یاد میده هر سوالی هم داشتید از خودش بپرسید

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
عزیزم خریدارت چند میخره

اولش ۳ تومن بود

بعد شد ۲۸۰۰

بعد شد ۲۶۰۰

شما چی.؟

هزینه میگیره ؟؟

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
اول باید دستگاه روغن گیری بخری بعد روغن کنجد افتابگردان روغن بادام شیرین روغن بنفشه این روغنا هرکدو ...

دستگاهش رو از کجا بگیرم بعد خود بادوم اینا رو باید بریزم توی دستگاه

هزینه میگیره ؟؟

نه گلم

اولش ۳ تومن بود بعد شد ۲۸۰۰ بعد شد ۲۶۰۰ شما چی.؟

واسه منم همین قیمت ولی الان دیر تسویه میشه و قیمت زیادی پایین اومده و چون ۴ ۵ روز جیمیل میمونه تعداد بن زیاده نمیصرفه من خودم تو فکر یه کار دیگم

دستگاهش رو از کجا بگیرم بعد خود بادوم اینا رو باید بریزم توی دستگاه

اره بزن تو نت میاد والله همسایه ما اینکارا میکنه خدا بهش قوت بده فروشش عالیع باید محصول با کیفیت بدی ک‌ مشتریت برات مشتری بیاره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد