2777
2789

خیلی لاغرم 

عوارض قرصارم میدونم ولی تصمیم گرفتم تا بلکه از این راه یکم وزن اضافه کنم

فقط اگه کسی نتیجه گرفته از قرصی اسمشو بگه دعاش میکنم 

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا با قرص؟چرا با غذا و پروتیین ها چاق نمیشی

میخوام زود چاق بشم 

سوخت ساز بدنم زیاده چاق نمیشم

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

من اصلا چاق نمیشدم. 

اما هر روز صبح سیب زمینی و تخم مرغ ابپز میخوردم. 

هر روز ژله میخوردم 

عرق یونجه هم تاثیر داشت. 

و همچنین ترکیب دلنشین من که الان یادم نمیاد اسمش رو هرچی فکر میکنم ☹️☹️☹️ خیلی تاثیر داره من با همینا چاق شدم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
نه چه سرلاکی

من خودم گندم و تکه های موز خوردم میتونی همه طعماشو امتحان کنی هرکدوم ک خوشت اومد ادامه بدی خیلی تاثیر داره خوشمزه هم هست هم لذت میبری هم چاق میشی من دو کیلو چاق شدم توی این ماه ک شروع کردم ب خوردن 

رو هر بدنی ی قرصی میاد من خیلی قرص و پودر خوردم روم اصلن اثر نداشتن ولی فلن اپل میخورم اشتهااوره برام زیاد غذا میخورم.گین اپ رو دوستم تاثبر داش رومن اثر نداش.جنسینگ خوردم اثر نداش.گینر خوردم اثر نداش.فت فست فت فیس ۰۰۷  خیلی پودر قرص خوردم اثرنداشتن .باید بگیزی دونه ای بخوری اگ روت اثر داش بعد جعبه ای بخری ک ضرر نکنی

من خودم گندم و تکه های موز خوردم میتونی همه طعماشو امتحان کنی هرکدوم ک خوشت اومد ادامه بدی خیلی تاثی ...

من سرلاک میوه خوردم دریغ از ی گرم اضافه وزن.شیرخشک هم خوردم بی اثر بود.ی ماه هم جوانه گندم خوردم با شربت روزی دوبار میخوردم اصلا وزنم زیاد نشد صورتمم چاق نشد .

رو هر بدنی ی قرصی میاد من خیلی قرص و پودر خوردم روم اصلن اثر نداشتن ولی فلن اپل میخورم اشتهااوره برا ...

قرص هیمالیا خوبه؟