2777
2789
عنوان

چشم سوم همزاد کسی مثل من بوده😐

560 بازدید | 22 پست

چند وقت پیش صاحب خونه پولمو خورد ،  نفرینش کردم  ، درست ۳ روز بعد تخلیه ام ، دیدم اعلامیه فوت زنشو‌ به دیوار زدن 😐 زنش ۳۲ ساله پرستار بود سالم سالم تو خواب خفه شده بود با کلیپس سرش

یا یکی دیگه طلاهامو برد ، خیلی دلم سوخت، به مادرش گفتم گفت اشتباه کردی، واگذارش کردم به خدا ، ۱هفته بعد پسره دست و پاش خورد شد تا ۱ سال تو کچ بود بعد تو ازمایش فهمید ایدز داره ، تو همون ماه مادرش رفته بود ازمایش قند و چربی بده ، گفتن سرطان داری که ۲ ماه بعد فوت شد 😐 البته اومد اعتراف کرد گفت من برداشتم 

یا وقتی یه اتفاق بد می خواد مبیفته ، درست چند ساعت قبلش حالم بشدت گرفته میشه انگار خبردار میشم 😣 و چیزای دیگه ...

کسی مثل من بوده ؟😓 

اولی چطور با کلیپس خفه شد؟؟

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین کردن و خوشم نمیاد 

ولی منم میخاد ی اتفاق بد بیوفته حتی از چند روز جلوتر هی دلشوره میگیرم 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

حالا برا من دعا کن ب ایمان برسم تا اخر امسال

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

واو😐مای گاد

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یکی از دوستای منم همینجوریه آهش میگیره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

م. س. یولین  را نفرین کن

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

اینایی که گفتی چه ربطی داشت به چشم سوم و همزااااد🙄😳 بله منم همینطورم اگه کسی در حقم ظلم کنه بدجور تاوان میده یادمه یه بار هم تو حیاط بودم با مامانم یه هویی به مامانم گفتم اگه بابای مائده بمیره چی میشه مامانم گفت وا چرا بمیره مرد چهل ساله .... و دو ساعت بعدش خبر فوتش را بهمون دادن

بخدا نمیدونم ، دوشب تو رخت خواب مرده و کسی نمیدونسته. تازه یه دوتا مورد فقط گفتم ....

منم تا حدودی مثل شمام...

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

یا یه مثال دیگه 

تازه مشغول به کار شده بودم ، همکارم یه خانوم بود یه چیزی بهم گفت واقعا دلم شکست ولی چیزی نگفتم ، خدا شاهده ۲ روز بعد با ۱۰سال سابقه ، خودش و شوهرشو انداختن بیرون با گریه رفتن دوتاشون