2777
2789
عنوان

چشم سوم همزاد کسی مثل من بوده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 22 پست
یا یه مثال دیگه  تازه مشغول به کار شده بودم ، همکارم یه خانوم بود یه چیزی بهم گفت واقعا دلم شک ...

من اینطوری نیستم ولی بعضی چیزارو میفهمم

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
اینایی که گفتی چه ربطی داشت به چشم سوم و همزااااد🙄😳 بله منم همینطورم اگه کسی در حقم ظلم کنه بدجور ...

عزیزم ، اخه اینقدر زود میگره خودم تعجب میکنم . گفتم شاید به این چیزا ارتباط داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین کردن و خوشم نمیاد  ولی منم میخاد ی اتفاق بد بیوفته حتی از چند روز جلوتر هی دلشوره میگیرم ...

منم حالم بد میشه ، ولی چیزای دیگه ام هست ، مثلا ارزوهام زود براورده میشه ، یا یه دفعه  محض خنده برای خواهرم که که مشکل قضایی داشت  و قاضی ۵بار  حتی اجازع نمیداد صحبت کنه ، بالای نامه یه دعا نوشتم ، الان یادم نیست چ دعایی بود ، بعدش قاضی کار خواهرمو راه میندازه 

نگو گلم  ، بعضی وقتا خوب نیست ادم نفرینش زود بگیره

یکی که حسابی حسابی در حد شمر اذییت کرده و خسارت جبران ناپذیری بهت زده انشالله که نفرین من وخانوادم بگیره ، کاش که شما هم آمین بگین