2777
2789
عنوان

خانم هایی که فیلر لب زدن بیاید لطفا

164 بازدید | 24 پست

من شش ماه پیش فیلر زدم بعد بهم گفتن اگه بخایم ماندگاری فیلر بیشتر بشه باید به موقع برم ترمیم 

اصطلاح ژل روی ژل

و ماندگاری فیلر بیشتر میشه من سه چهار بار رفتم ترمیم هر بار نیم سی سی زدم گاهی سه دهم سی سی و ...

الان نزدیک سه ماهه که نرفتم ترمیم 

میدونم الان زنگ بزنم به دکترم میگه بیا ترمیم و همیشه هی میگه اره تو بدنت زود ژل رو جذب میکنه باید زود به زود بیای ترمیم منم سریع تحت تاثیر قرار میگیرم هی میرم میزنم 

مارکی که استفاده میکنم دنبی هست و حتی خیلی دیر جذبه؛ الان عکس لبم رو میزارم شما ببینید احتیاج به ترمیم داره!؟ یا نه خوبه 

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم سی سی یا یک سوم رو هزینه نصف یا یک سوم میگیرن ؟

اینجا هزینه یک سی سی دو‌تومنه

مثلا نیم سی سی رو یک تومن میگیره

سه دهم سی سی رو ۶۰۰

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼

[QUOTE=399085365]بزار

گذاشتم منتظرم تایید شه

اصلا

گلم به نظرت احتیاج به ترمیم نداره ؟ اگه برم دکترم هی میگه جذب شده باید بزنی 

این که خوبه

احتیاجی به ترمیم نداره عزیزم یعنی؟ 

دکترم میگه بدنت ژل رو زود جذب میکنه  باید بیای ترمیم

نری اضافه کنی همین عالیه😍

قربون نگاهت برم