2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم غذایی؟

عزیزم میگم که با یه سرچ ساده هم میتونی بفهمی ک رژیم قطعا بهت نتیجه میده همش احتماله اگ خیلی برات مهمه آی وی اف کن وگرنه رژیم بگیر توکل به خدا کن

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

من شنیدم قبل اقدام تا دو ماهگی باید خودتو ببندی به گرمی خرما موز اویشن و گرمیجات  

تا دوماه باید رژیم ادامه بدی بعد اقدام؟

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

جاری من دکتر رفت رژیم و دارو و آمپول ولی دختر شد ...اما میدونم رژیمش گرمی جات و مرغ و سبزی و خاویار ...

بعضیا میگن با قرص هم میشه یعنی الکیه؟

تا دومته باید رژیم ادامه بدی بعد اقدام؟

اره شنیدم قبل اقدام تا دو ماهگی اینا 

عمم پسر میخواست کلی رفت دکتر و اینا و پول خرج کرد خودشو بست گرمی یه پسر خیلی خوشگل به دنیا اوارد 

والا مال این آمپول بود بعد اینکه شوهرشم باید همون رژیم رو میگرفت که زیاد رعایت نکرد البته

دعا کنید ان شاءالله نصیب منم بشه🙂🙂

اره شنیدم قبل اقدام تا دو ماهگی اینا  عمم پسر میخواست کلی رفت دکتر و اینا و پول خرج کرد خودشو ...

ببخشید رژیمش و شما ندارین؟

ببخشید رژیمش و شما ندارین؟

نه والا زیاد باهاش صمیمی نیستم اینم به مادرم گفته بود گفت دکتر گفته فقط گرمی بخور  خیلی خرما و موز و چیزای دیگه خورد سردی اصلا نخورد ایشاله هر چی دوست داری خدا بهت بده 

نه والا زیاد باهاش صمیمی نیستم اینم به مادرم گفته بود گفت دکتر گفته فقط گرمی بخور  خیلی خرما و ...

ممنون عزیزدلم💕💋