2777
2789
عنوان

میگن نی نیت پسره🥺

294 بازدید | 26 پست

بهم میگن چون همش استفراغ میکنی و سوزش معده داری 

سینه هاتم تغییر نکرده احتمالا نی نیت پسره 

من هشت هفتمه  (سینه درد ندارم اوایل داشتم دیگ اصلا ندارم و شل شدن)ولی تهوع و استفراغ و سوزش معده دارم و یکم درد رحم 

میگن با این علائم نی نی پسره (اولا خداروشکر میکنم ک نی نی دار شدم و هزار مرتبه شکر )انشالله ک سالم و سلامت باشه 

بچه اولمه اما دلمممم خیلی دختر دوس داره 

از دل شوهرمم خبر ندارم میگ فرقی نداره 

ولی احساس میکنم دختر دوس داره 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ربطی به این چیزا نداره بابا منم اینجوری بودم ولی بچم دختره

شما سینه هات کی تغییر کرد مال من هیچ عوض نشده دردشم قط شده نگرانم

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

اول اینکه علائم واقعا ربطی نداره 

دوم اینکه دیگه متاسفانه انتخابی در کار نیست و باید راضی بود به اونچیزی که مقدر شده 

سوم اینکه پسرم خیلی خیلی شیرینه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزممم🥺😍

انشاالله که سالم و سلامت بغلش بگیری🥰

البته از روی علائم نمیشه جنسیت رو حدس زد بنظرم صبر کن بری سونو😃

درد سینه هات از چند هفته تموم شدن؟

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛

عزیز دلمم پسرم شیریته خیلی 😍 منم همین علائمارو داشتم بچم پسر شد ولی مامانمم میگفت دقیقاا مثل من بوده اونم سوزش معده و استفراغ و..  داشته دو تا دختر اورده نمیشه از اینا تشخیص داد که ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
تهوع و استفراغ مال دختره من آنقدر آوردم بالا سینه هام هم زیاد تغییر نکرد دختر بود

منم دقیقن سینه هام فلن ک هیچ تغییری نکردن و هی بالا میارم

تهوع و استفراغ مال دختره من آنقدر آوردم بالا سینه هام هم زیاد تغییر نکرد دختر بود

هرکسی متفاوته من اصلا تهوع و استفراغ نداشتم بچم دختره

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚