2777
2789
عنوان

ب کمکتون نیاز دارم

170 بازدید | 9 پست

من عقدمه جاریم و شوهرش برا نوشتن مهریه دعوا حسابی راه انداختن ک نمیدونم زیاده فلانه ن پدر شوهرم ن شوهرم هیچی نگفتن ک حرفشونو تایید کردن 

جاریمم گوش شوهرمو پر میکنه بام دعوا میکنه .

هرچی نگاه میکنم تو چشاش میگم دخالت نکن بیفایدس 

چیکار کنم دمشو بچینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی خونه هاشون دیوار ب دیوارن و داعم خونه همن منم نامزدم رفت و امد انچنانی ندارم 💔🥲خیلی ناراحتم ...

رفت و امد داشته باش با شوهرت بکشش تو تیم خودت 

ولی خوهرانه یه چی بگم؟سعی کن مخ شوهرت بزنی یه چی بزنه به نامت تا اینکه مهریت زیاد باشه

مثلا بگو سه دونگ خونه رو بزن به نام من منم مهریه رو میبخشم یه چیز اینجوری عزیزم 

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

بگو زاییدی شیرش دادی تر و خشکش کردی نون و آبش دادی  اگه همه این کارها رو کرده باشی براش بازم زندگی شخصیش بهت ربطی نداره هررررری

من همیشه میگم خدا سرتون رو به زندگی خودتون گرم کنه که کاری به بقیه  نداشته باشید 

حالا توافقتون رو مهریه چقدر بوده

الان چقدر میخوان بدن؟

صیغه اید؟

وضعیت مالی شوهرت چطوره؟ یه روزی میتونن چیزی که خواستیدو بدن؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

باز تو خوبی

بکی تو فامیل ما چندتا پسر داشت

هرکدومو زن میداد اول صیغه محرمیت میخوندن و بعد از به مدت پسره به عروس بیچاره زور میکرد که معرت خیلی زیاده و باید مثلا فلان ققدرشو ببخشی. اونم حالا یا از رو محبت یا ناچاری میبخشید🙁

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
حالا توافقتون رو مهریه چقدر بوده الان چقدر میخوان بدن؟ صیغه اید؟ وضعیت مالی شوهرت چطوره؟ یه روزی ...

ارع وضعیت مالیش خوبع ۱۲۰ سکه ۲ دانگ خانه ۷۰ شیر بها ۵ تیکه بزرگ وسیله ۳۰ مثقال طلا

ارع وضعیت مالیش خوبع ۱۲۰ سکه ۲ دانگ خانه ۷۰ شیر بها ۵ تیکه بزرگ وسیله ۳۰ مثقال طلا

یا ابلفضل😀

آقا دیگه شما رو من حساب نکن

رفتم تو تیم جاریت🏃‍♀️