2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 119 پست
گرونی هست ولی نه تا این حد که خرج خوردو خوراک دو نفر بشه ۷ تا ۱۰ تومن ..  خیلی ها حقوق یک ماهش ...

دو نفر ۲۵۰ هرروز 

ینی نفری ۱۲۵ هزار 

شما با قیمت گوشت و مرغ و برنج و میوه و غیره حساب کنی 

قیمت معقولیه 

اسی گفت چقدر خرجتونه

ما دروغگو شما راستگو 

که میخواین تورم و گرونیوو فلان و عادی نشون بدین .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

ما فقط میوه و صیفی جات و نون و شیر ۲ میشه 

باقی چیزارو هر۶ماه یکبار می‌خریم، ،

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که داره فشار بهش وارد میشه شمایی وگرنه من که ارومم

نه من اخه باتو حرف نزدم تو فشار امده بهت که ریپ میزنی 

برو دنبال گردو بازیت بابا !!!! 

زور بهت نیاد یسریا دارن خرج میکنن قرار نیست همه با ۱۰ تومن بگذرونن 

تاپیک ذخیره کنم شب به شوهرم نشون بدم. 5تومن ماهی بهم میده با دوتا بچه .تازه میگه پس اندازم کن. &nbs ...

عزیزم خیلی ها دارن اشتباه حساب میکنن خورد حوراک یک نفر ماهی پنج توومن زیاده ادم اصلا چاق میشه بابا دارن خریدای دیگشونم توش میگن

دو نفر ۲۵۰ هرروز  ینی نفری ۱۲۵ هزار  شما با قیمت گوشت و مرغ و برنج و میوه و غیره حساب کن ...

مغلطه نکن .. کسی نخواست تورم و گرونی رو عادی نشون بده .. لطفا دیگه ریپلای نکنید

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
دو نفر ۲۵۰ هرروز  ینی نفری ۱۲۵ هزار  شما با قیمت گوشت و مرغ و برنج و میوه و غیره حساب کن ...

ببین عزیزم گرونی بیداد میکنع اما فقط تو خوردن نیست کاش همین بود واقعا دیگه دو نفر با ۴تومن واسه خوراک خوبه اما متاسفانه آدم از دندون پزشگی پوشاک دارو و تعمیرات کم میاره فشار میاد

از کامنت یه سری ها خنده ام میگیره واقعا ... 

فقط میتونم بگم برین خدا روزیتونو جای دیگه بده 

به من چه شما در ماه چقدر می لومبونید که میگید بهت فشار اومده ما خرج می کنیم ... 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
عزیزم خیلی ها دارن اشتباه حساب میکنن خورد حوراک یک نفر ماهی پنج توومن زیاده ادم اصلا چاق میشه بابا د ...

بله درسته .به نظر به عادت وسبک زندگی طرف هم بستگی داره. به نظرم هر چه ادم درامدش زیاد باشه همون قدر هم خرجش زیاد میشه.وگرنه وقتی درامد کم باشه مجبوری به سختی بگذرونی .خیلی مواد غذایی ضروری قیدشو بزنی...

ببین عزیزم گرونی بیداد میکنع اما فقط تو خوردن نیست کاش همین بود واقعا دیگه دو نفر با ۴تومن واسه خورا ...

فشار میاد واقعا منکرش نیستم 

ولی اسی پرسیده هرکس مال خودشو بگه .

خب باید انتظار هرجور جوابی باشه 

هرکس یه تغذیه ایی داره

اینکه بیایم بگیم یکی دروغگوعه و فلانه چرتو پرته .

ما تازگیا با مامان بابام حساب کردیم دقیقا همین حدودادشد حتی بیشتر ...

ما ازین وضعیت راضی نیستیم 

ولی یسری به ظاهر راست گو !! میخوان بیان اره میشه با دو سه تومن شکمتو سیر کرد ،لابد با اشکنه پیاز !!! 

واقعیته اگه بخوای رژیم غذای خوب داشته باشی همین حدودا میشه 

که منم ناراضیم . چون فشار میاره .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
بله درسته .به نظر به عادت وسبک زندگی طرف هم بستگی داره. به نظرم هر چه ادم درامدش زیاد باشه همون قدر ...

و این اشتباهه بخاطر گرونی مردم از تغذیشون بزنن ...💔

فشار میاد واقعا منکرش نیستم  ولی اسی پرسیده هرکس مال خودشو بگه . خب باید انتظار هرجور جوابی ب ...

خب اکثریت حقوق کارگری مجبورن اما آدم اگه داشته بأسه بهترین بخورع که خیلیم عالیه 

[QUOTE=298804110]عزیزان خرج یک ماه دو نفر بخای حساب کنی غیر از رستوران،،،،،،کلا دیگه تهش میخان دوتا مرغ یه کیلو چرخی ...[/QUOTE

میوه ونوشیدنی و تنقلات اینو بعضیا نمیخرن بعضیا خیلی براش پول صرف میکنن پس بستگی داره ب اینکه چی میخریم تازه مثلا بعضیا چیزای برند وگرون ترجیح میدن بعضیا معمولی یا پایین این سوالو استارتر باید بشینه خودش جوابشو باتوجه به درامد ونیازها و خواسته هاش حساب کنه 

ببخشید 🥲حالا ک معذرت واستم بگید

خواهش میکنم

باتوجه ب طبع بدنیتون چون من خودم طبعم سرده برنج ایرانی از 340 تومن ک میشه خوشپخت و فجر هست تا 100 تومن هاشمی من عنبر بود میگیرم

عنبر نو 750

دوتا مرغ400

یک کیلو گوسفند 400

یک کیلو بوقلمون94000 تومن

ماکارانی ماهی دو بسته48 لازانیا 48 رشته سوپ20=۱۱۶

صیفی جات:  2 کیلو پیاز2 سیب زمینی 1خیار 2گوجه 1بادمجان فلفل دلمه140 تومن هفته ای،لوبیا سبز کیلو سی تومن و هویج 20 تومن ماهیانه 570تومن

میوه مصرفت بالا باشه ... شامل هندوانه کیلو 8تومن شلیل هلو زردالو 25 تومن گیلاس40 تومن، هفته صد تومن. ماهی چهار صد تومن الی 600 تومن

نون هفته ای 30 تومن ماهی120 تومن

لبنیات،:  پنیر لبنه : 53 تومن، شیر،20 تومن، کشک20تومن کره 13500 پنجاه گرمی هفته ای، پنیر پیتزا 30 تومن156 هفتگه

لبنیات ماهیانه، 600 

خشک بار تقریبا هفتگی 60 تومن ماهی240

شوینده دوتاید ماشین48 تومن... استفاده میشه یک دستی20، دوتا شامپو80،الباقی شوینده ها مجموعا ماهی 200 تومن

ادویه ها درماه صد تومن

سبزی خوردن کیلویی 25 تومن ماهی150

الباقی مواد غذایی فصلی مثل البالو توت فرنگی برا مربا و.رب و.. 1/000/000

ب اضافه ماهی 14 گیگ ک میشه60 تومن اینترنت و 100 شارژ: 160 تومن

کلا ماهی 5/500/000 خورد و خوراک من اکثرا روزا سه وعده پخت پز دارم خودمم و شوهرم.. و بشدت ب سالم خوری اهمیت میدم

حالا هزینه پزشکی باشه باز بیشتره یا ماشین خراب بشه بیمه باشه 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

چون مودب بودی برات نوشتم... من با هزینه پزشکی دکتر و داروهام گاهی ده میلیونم میشه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه