2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرمو بغل میکردم راه میرفتم کلی حرص و جوش خوردم قرص خواب میخوردم کلی گریه میکردم و حالم بد بود افسردگی شدید داشتم هفته ده فهمیدم باردارم متاسفانه شیش ماهگی از دستش دادم 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
چه کارایی

خوردن قرص مسکن قوی ..خوردن اسپرین 🤦🤦🤦نکه خوابم میومد فک میکردم برا خونمه...دارو گیاهی کلی بپر بپر و رقصو اصلا ی وضعی نگم برات..بعدشم ک رفتم سنو دوقلو بودن ولی یکیشون لخته خون بشکل هماتوم مونده بودو جذب شد این فسقلیم الان بخاطر پایین اومدن طول سرویکس استراحتم و کلی دارو 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
چرا از دست دادی؟؟

یه شوک بهم وارد شد زایمان زودرس کردم و دخترم یه هفته بیشتر زنده نبود ریه ش ناقص بود مشکله قلبیم داشت افسردگی شدید داشتم تو بارداری الانم دوره درمانمه کاش باردار نشده بودم 😢

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
یه شوک بهم وارد شد زایمان زودرس کردم و دخترم یه هفته بیشتر زنده نبود ریه ش ناقص بود مشکله قلبیم داشت ...

ای خودا عزیزدلم 😔😔ناشکری نکن تورو خدا ..منم طول سرویکسم اومده پایین دارو و استراحت دارم ..از زایمان زودرس میترسم 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
ای خودا عزیزدلم 😔😔ناشکری نکن تورو خدا ..منم طول سرویکسم اومده پایین دارو و استراحت دارم ..از زایما ...

ناشکری نیس میگم کاش باردار نمیشدم اون موقع الان به جاش میشدم که حالم خوبه 

همه تلاشتو بکن زودتر نیاد امپوله ریه هم زود بزن