2777
2789
عنوان

شوهرم و برادر شوهرم سر من بدجور دعواشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 17358 بازدید | 159 پست
برادر شوهرت حرف زده این وسط😂اوسگله

مشخصه تو خونواده ایی افتاده ک هیچکدومشون احترام هموندارن،،  احترام خیلییی چیز مهمی تو خونوادست نمیدونم چرا انقدرر سر سری ازکنارش رد میشن بعضیا، احترام عشق میاره احترام عزت میاره احترام حریم میاره و..... 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

تقصیر خواهر شوهرت بود نباید تورو هول میداد نهایت با حرف جوابتو باید میداد، واقعا خیلی بی ادبه، ول کن همچین خانواده ای رو بهتر ک نمیذارن بری تو جمعشون،  توعم بگو هیچوقت پامو خونشون نمیذارم جایی ک بهم احترام نمیذارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مقصر اونه اون اصلا نباید دخالت می‌کرد اونم فیزیکی بعد هم اینقد فحش ناجور به خواهر شوهرم داد که ...

یه کاربر هست به اسم دختر گرانبها ..بهت توصیه میکنم برو تاپیکاشو بخون.اونم خانواده ی شوهرش به شدت مخالفش بودن ولی با سیاست ودرایت همه رو توی مشتش گرفته برو بخون 

عزیزم روزی 80بار الحسیب بگو به نیت همشون و100یاودود بگو آروم میشن و دهنشون بسته هر روز بگو عالیه، الانم تا همسرت بیاد مدام یا ودود بگو آروم میشه وسوره انشراح اولش الم نشرح شروع میشه بنویس تو آب حل کن آبشو بریز تو غذا یا چایی بده بخوره آروم میشه یه بطری بزرگ درست کن هر روز بهش بده، 

نگران رابطت با خانوادش هم نباش وقتی اذیتت می‌کنند چرا میخوای بری بهتر که نری 

۱۹ سال تفاوت سنی واقعا زیاده🥲

شوهرت مشکل داره واقعا 

معلوم نیست طرف توعه یا اونا 

چرا تو رو میزنه؟! 

مشکل خونوادت فقط فقر بوده یا چیز دیگه ای هم هست؟! 

فقیر بودن یا تحصیلات دانشگاهی نداشتن عار نیست 

شوهرت تو رو انتخاب کرده پس باید رو انتخابش وایسته

اجازه ندهید روزی بگذرد و شما به یک اثر هنری بزرگ نگاه نکرده باشید، قطعه موسیقی جالبی نشنیده باشید و بخشی از کتاب بزرگی را نخوانده باشید...افکار آدمها، پیچیده‌تر از قضاوت‌های احمقانه ماست!  از کجا آمده‌ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می‌روم آخر، ننمایی وطنم؟ چه می‌کنند آدم‌ها، اگر موسیقی را از آنها بگیرند؟کلمات و نُت‌ها را؟ آرزوها را...رؤیاها را؟!خدای هر کس، در مغز اوست.🚫 غمی‌ به‌ پهناوریِ‌ یک‌ سرزمین اصیل در من‌ خفته‌ است؛ غمی‌ که‌ نه‌ فسخ‌ می‌شود‌ و‌ نه‌ عادت!🚞🏕عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت♥️🎹من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم🌿🎼باران می آمد☔️بهارنارنج‌ها همه مست🍷🍊هوا هوای تو بود...🌂🤍 همه ما مثل ماه كامل درخشان؛ همچنان نيمه تاريكى در وجودمان داريم🌓 شب تاریک و سنگستان و مو مست...قدح از دست مو افتاد و نشکست! نگه‌دارنده‌اش نیکو نگه داشت...وگرنه صد قدح نفتاده بشکست
اینقدر به هم نمیخورید پس چه جور زنش شدی؟ 

ببین من خانواده فقیر دارم تمام دختراشون مفت دادن هیچکدوم از ما ها خوشبخت نشدیم

مطمانا منم زود به یکی میدادن

با شوهرم دوست بودم تحصیل کرده بود وضع مالی خوبی داشت. شغل خوبی داره وضعیتش طوریه که اکثر دخترای با تجربه و با سن بالاتر و شرایط خانوادگی بهتر من هم بهش اوکی میدادن

تو دوستی اصلا دست بزن نداشت سریع ازم خواستگاری کرد با اینکه دیدم خانواده اش مخالفه ولی چون خودش خونه داشت و گفت مسائل رو حل میکنه جواب متبت دادم نمی‌دادم خانواده ام به یکی بدتر شوهرم میدادن

آره مقصر اونه اون اصلا نباید دخالت می‌کرد اونم فیزیکی بعد هم اینقد فحش ناجور به خواهر شوهرم داد که ...

آره شوهرتم نباید دخالت میکرد، یعنی سیلی نباید میزد ولی خب این وسط خواهرشوهرتم بی تقصیر نیس اونم نباید تورو هول میداد

خب شوهرت تو خلوت چطوره؟! 

اخلاقش باهات 

وقتایی که کتک نمیزنه 

زناشویی

اجازه ندهید روزی بگذرد و شما به یک اثر هنری بزرگ نگاه نکرده باشید، قطعه موسیقی جالبی نشنیده باشید و بخشی از کتاب بزرگی را نخوانده باشید...افکار آدمها، پیچیده‌تر از قضاوت‌های احمقانه ماست!  از کجا آمده‌ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می‌روم آخر، ننمایی وطنم؟ چه می‌کنند آدم‌ها، اگر موسیقی را از آنها بگیرند؟کلمات و نُت‌ها را؟ آرزوها را...رؤیاها را؟!خدای هر کس، در مغز اوست.🚫 غمی‌ به‌ پهناوریِ‌ یک‌ سرزمین اصیل در من‌ خفته‌ است؛ غمی‌ که‌ نه‌ فسخ‌ می‌شود‌ و‌ نه‌ عادت!🚞🏕عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت♥️🎹من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم🌿🎼باران می آمد☔️بهارنارنج‌ها همه مست🍷🍊هوا هوای تو بود...🌂🤍 همه ما مثل ماه كامل درخشان؛ همچنان نيمه تاريكى در وجودمان داريم🌓 شب تاریک و سنگستان و مو مست...قدح از دست مو افتاد و نشکست! نگه‌دارنده‌اش نیکو نگه داشت...وگرنه صد قدح نفتاده بشکست
اونا تو رو در شان خودشون نمیبینن تو هم که بلد نیستی روابطت مدیریت کنی شدی تو سری خور اونها پس بهتر ...

همسرم به زور من پیش شون میبره میگه اینطوری به وجودت عادت میکنن

من اصلا دوست ندارم دیگه باهاشون برخورد داشته باشم باور کنید دارم لکنت میگیرم در برابرشون

به غلط کردنی با این ازدواج افتادم که دوست دارم بمیرم

داشتم خوشحال میشدم ازینکه شوهرت طرف ترو گرف تا اینکه دیدم تورم زد ولی در کل دمش گرم ک زد تو صورت خا ...

اصلا از اینا خوشحال نشدم چون میدونستم تو خونه یه بساطی برای منم هست