2777
2789
عنوان

به این اقا چی بگم ؟

118 بازدید | 9 پست

با یه پسری اشنا شدم زیاد ازم سوال نمیپرسه درمورد خانوادم و... شغل و ظاهر خوبی داره اما میگه برای رفاقت میخواد باشه (و من اصلا حوصله رفاقت ندارم بزور هم جواب پیام هاش میدم اشتیاقی براش ندارم) خیلی اصرار میکنه قرار بذاریم همو ببینیم اما من دلم نمیخواد نمیدونم چرا ! قرار بود یه ماه پیش همو ببینیم من کنسلش کردم حالا دوباره قرار گذاشت برای چند روزه دیگه اما من اصلا به دلم نیست برم از طرفی بد میشه اگه باز بهش بگم نمیام چکار کنم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چون موقعیتش خوبه گفتم بذارم یکم اشنا بشیم شاید به دلم نشست الکی نپرونمش  

وقتی بعد یه مدت بهش جذب نشدی و نسبت بهش کشش نداری یعنی  حتی موقعیت خوب این آقام شمارو جذب نکرده 

باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند هر کاری که فک میکنی صلاحته انجام بده 

شاید اگ همو ببینین و به دلش بشینی نظرش برگرده . بعدشم نباید تو حرف ازدواج و بزنی دوستانه جلو برو خود ...

من به دل اون ظاهرا نشستم اون به دل من ننشسته  

نه من حرفی نمیزنم 

چطوری دوستانه جلو برم که خودش بگه؟ 

من به دل اون ظاهرا نشستم اون به دل من ننشسته   نه من حرفی نمیزنم  چطوری دوستانه جلو ...

شاید بری اون به دلت بشینه پسرا قیافشون تو حالت واقعی بهتر از عکساست . مثل دوستهای همجنس دوستانه برخورد کن . نیاز نیست خیلی مثل دوست دختر دوست پسرای امروزی برید جلو . امیدوارم منظورمو بفهمی .

هیچ چیز دائمی نیست
شاید بری اون به دلت بشینه پسرا قیافشون تو حالت واقعی بهتر از عکساست . مثل دوستهای همجنس دوستانه برخو ...

ظاهرش اوکیه منظورم اینه مهرش به دلم نیوفتاده. باشه عزیزم متوجهم مرسی