2777
2789
عنوان

برادرم دخترامو گرفت ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 39 پست
بچه چه بکار داداشت میاد ارثی چیزی دارن .نه سال باشن خودشون تصمیم میگیرن چرا این کارو کرده صلاحیت نگه ...

خودش صلاحیت نگه داری از بچه های خودشو نداره چه برسه به این ها، من نگرانی ندارم، من وقتی بچه ها راه رفتن بلد نبودن بزرگشون کردم، ولی شوکی که بچه ها دارن میبینن، اینک هنوز کفن بابام خشک نشده افتادن دنبال ارث و بچه بزور گرفتن :))) کلا همش بخاطر ارث پدری منه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه چیز خاصی نداره آخه عزیزم ولی خب میخواد ب من فشار بیاره ک من ارث پدریمو بهش ببخشم

ارثتو نبخش ، اونم ببینه دوتا نون خور تو خونش اضافه شدن میاره بچه ها رو میده کلا بهش باج نده

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
عجب مادری ، یا قرآن 🥺 اسی برادرت چجور آدمی بنظرت بچه هارو می‌تونه خوب بزرگ کنه؟؟

همشون تغییر کردن، واقعا دیگه نمیشناسمشون ینی از زمانی که پدرم فوت کرد همشون تغییر کردن شاید باورت نشه ولی من چهلم بابامو نزاشت ببینم :) همش بخاطر ارثه ...

ارثتو نبخش ، اونم ببینه دوتا نون خور تو خونش اضافه شدن میاره بچه ها رو میده کلا بهش باج نده

خدا از دهنت بشنوه عزیزم واقعا نمیدونی موهام ریزش گرفته مجبور شدم کوتاهشون کنم از بس دارم شوک و استرس میگیرمم

همشون تغییر کردن، واقعا دیگه نمیشناسمشون ینی از زمانی که پدرم فوت کرد همشون تغییر کردن شاید باورت نش ...

واقعا چقدر آدما بد ذاتن ، خودتو ناراحت نکن بلاخره کاری از دستت بر اومده برای بچه ها انجام دادی بزار یه مدت هم برادرت زحمتشو بکشه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓