2777
2789
عنوان

برادرم دخترامو گرفت ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 39 پست

بیچاره اون بچه ها😓

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی کجا غیبت زد جواب سوالات کاربرارو بده ، مادر اون بچه ها کجاست ، پدر بزرگ مادربزرگشون کجاست

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
مادر ایکبیریشون (ببخشید ک میگمااا) ولی موقعی ک باباشون فوت کرد بچه ها رو ول کرد و رفت ...

عجب مادری ، یا قرآن 🥺 اسی برادرت چجور آدمی بنظرت بچه هارو می‌تونه خوب بزرگ کنه؟؟

حتما قراره به بچه برادرات ارث برسه این بو کشیده

ن بابا عزیزممم

پسره جلوتر از باباش فوت کرده، ولی خب حقوق نچندان زیاد باباشون هست، ولی میدونین یکی برام تعریف میکرد میگفت که برادرت بچه ها رو بخاطر اینکه تو سهم بابات رو بهش ببخشی بزور ازت گرفت ☺ تا سهمتو نبخشی بچه ها رو نمیده ☺

ن بابا عزیزممم پسره جلوتر از باباش فوت کرده، ولی خب حقوق نچندان زیاد باباشون هست، ولی میدونین یکی ب ...

حالا چرا میخندی

عجب مادری ، یا قرآن 🥺 اسی برادرت چجور آدمی بنظرت بچه هارو می‌تونه خوب بزرگ کنه؟؟

عزیزم بچه های خودشو من بزرگ کردم ☺ انتظار داری این دخترا رو بزرگ کنه ☺ ولی خب تا قبل از اینا کسی نمیپرسید که زندن یا مرده ...

گفتن نمیشه ☺

بنظرم اول با یه وکیل صحبت کن ، نگفتی برادرت بچه هارو اذیت نمیکنه؟؟ می‌تونه خوب بزرگشون کنه