2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این متن چیه؟ 🥲

116 بازدید | 8 پست

ی داستانیو میخاستم شروع کنم به نوشتن این بخش اولشه. ولی حس میکنم هیچ استعدادی ندارم ببنید برای شروع این متن چطوره؟ کوتاه ترش کنم یا نه؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

کو

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورشید وسط اسمان بود. 
سوفی با دقت به اسمان خیره شده بود و حرکت اببر هارا را دنبال میکرد. 
همانطور که در افکار خودش غرق بود صدای زنگ عصرانه یک خانواده اشراف اورا به دنیای واقعی بازگردانند. 
تا جایی که به یاد داشت تابحال صدای زنگ عصرانه از خانه انها نیامده بود؛چرا که انها فقیر بودند و گاهی حتی شامی برای خوردن نداشتند چه برسد به عصرانه! مادرش میگفت در این جهان تنها ابر ها هستند که با هم فرقی ندارند انها همه با اب دریاها به وجود می اید. انها با هم به وجود می اید و در کنار هم حرکت میکنند سرعت ابر کوچک با ابر بزرگ فرقی ندارد اگر ابری بگرید همه با هم میگریند اما در میان انسان ها وضعیت زندگی ات، طرز لباس پوشیدنت، میزان تحصیلت و حتی وعده های غذاییت به این بستگی دارد کجا و در چه شرایطی متولد شدی. اگه چشم هایت را باز کردی و خود را میان زرق و برق و رداهای ابریشمی و پیراهن های زیبا و گردنبد های مرواریدی دیدی نفس راحتی بکش چرا که تو هرگز گرسنگی نخواهی کشید، لباس های وصله دار و پاره نخواهی پوشید، هرگز قضاوت نمیشوی و همیشه صاحب احترامی و تورا بانو یا ارباب صدا خواهند زد و خلاصه تا اخر عمرت میتوانی بخوری و بخوابی و لذت ببری چون هرگز طعم سختی را نخواهی کشید. 
اما اگر چشمانت را گشودی و خود را در یک خرابه در میان چشمان گود افتاده، لباس های وصله پینه شده و انسانهای تنها و غمگین یافتی از دوران نوزادی ات نهایت لذت را ببر زیرا باید خودت را برای لحظات سخت دوران زندگی ات اماده کنی. انسان ها توجه نمیکنند تو چقدر میدانی و چه ذهن باز و خلاقی داری یا چقدر به اطرافت توجه میکنی، انها میزان عشق و محبت تورا به طبیعت نمیسنجند نمیگویند چقدر زیبا نقاشی میکشی یا چه لباس های زیبایی میدوزی!ا نها تنها به ظاهر تو توجه میکنند نه درونت، اگر لباس هایت گرانقیمت و ابریشمی بودند به تو تعظیم میکنند، ولی اگر لباس هایت کهنه و قدیمی بودند با ترش رویی و حقارت امیز به تو نگاه میکنند انگار که تو مجرمی و جرمت فقیر بودن است

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

عالیه  به نظر من قسمت میانی رو که توصیف زندگی مرفه وفقر هست در یک یا دو جمله توصیفش کن واون جزئیات لباس ومرواریدو اینا رو حذف کن .بتونی تضاد یا پارادوکسی به کار ببری که جذاب ترم میشه موفق باشی 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بد نیست ولی خیلی عیب و ایراد داره

میشه ایرادهاشو بگی

عالیه  به نظر من قسمت میانی رو که توصیف زندگی مرفه وفقر هست در یک یا دو جمله توصیفش کن واون جزئ ...

ممنون عزیزم❤