2777
2789
عنوان

حق ناس و جواب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 68 پست

آره دیدم ولی اصلاطرف به روی خودش نمیاره .جوری زندگی میکنه که انگارغمی نداره ولی فقط خانوادش میدونن چه زجری میکشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم...سه نفر خیلی منو توی نوجوونی اذیت کردن و مدام بابت لباس پوشیدنم اذیتم میکردن و ادعا میکردن که بنده ی خوب خدا هستن اما الان بچه های خودشون مثل هرزه ها لباس میپوشن و خدا چشمشونو درآورده ...

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سلام عزیزم 

بله من دو تا مورد نقد سراغ دارم.

همین دیشب مادر همسرم داشتن برام تعریف می کردن.

یه مورد یه بنده خدایی از بستگان شون که خیلی بد زبون و بد دهن بود. مدام به همه توهین و بی احترامی می کرد و دل همه رو می شکست.

مخصوصا تو جوانی‌اش که هیچ کس از دستش جون سالم به در نبرده بود.

تو آخرین موردم به بچه یکی از اقوام که اتفاقا پسر خیلی خوبی هم هست توهین کرده بود و بی دلیل مسخره اش کرده بود.

چند سال پیش پسر ۱۹ ساله اش تو دعوا زد دوست همسن خودش رو کشت و خودش و خانواده اش رو بیچاره کرد

اشکهام بند نمیاد با آبروی اداری من بازی کردند کسی که ادعای دوستی اش می شد مگه من میتوانم برم برای هم ...

دوسه نفر چن سال پیش با آبروی من تو فامیل بازی کردن

💔

به اضافه ی چن تا دروغ

به خدا واگذارشون کردم

منتظرم هنوز💔

من آدمی بودم خیلیا رو بخشیدم

اما خیلی وقتها پیش میاد هرگز نمیشه بعضیا رو بخشید

من که با کسی کاری ندارم و نداشتم به خودش واگذار کردم💔💔

ببینم میبینم یانه💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

چندسال پیش توی مجتمعی بودم که یه خانوم خیلی خوبی اونجا همسایه مون بودن.یکی از مردای همسایه واسش حرفای خیلی بدی درآورد.اون خانوم از خودش دفاع کرد اما خب جلوی خیلیا آبروش رفته بود...به سه ماه نکشید که گندش دراومد که خانوم همون آقا دوس پسر داره و چنان ابروش رفت که همه این خانوم رو فراموش کردن و اون آقا مجبور شدش از اون مجتمع رفت!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اشکهام بند نمیاد با آبروی اداری من بازی کردند کسی که ادعای دوستی اش می شد مگه من میتوانم برم برای هم ...

این جور وقتا به جای این که خودت رو ناراحت کنی باید برای اون طرفی که آبروت رو برده نگران بشی.

معلوم نیست خدا چی براش در نظر گرفته.

امکان نداره خدا از آبروی به ناحق برده شده بگذره

بچه ها یکی از اقوتم خیلی نزدیک من خییییلی به زندگی من و خواهرم و برادرام ضربه زده،خییییلی ها حتی نمیتوتید تصورشم بکنید،

مثلا خواسگار می اومد زنگ میزده به صورت ناشناس کلی پشت سرمون بدگویی میکرد،به فامیلامون اونقدر بدگویی مارو کرده که حد نداره،

چندتا اتفاق افتاده براش،

ولی من خودم به پای این نزاشتم که تقاص پس داده در مقابل کاری که با زندگی و با آبروی ما کرد اونم با نامردی کامل،

چون هنوزم که هنوزه کاراش و بدگویی هاش مثل سابقه،

منم ازش نمیگذرم و میخوام نفرینش کنم

من دیدم خیلی ام زود جوابشون داده وقتی خدا هست نگرانی بی دلیله

🤲🙏

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
آره دیدم ولی اصلاطرف به روی خودش نمیاره .جوری زندگی میکنه که انگارغمی نداره ولی فقط خانوادش میدونن چ ...

منو امروز راهی بیمارستان کرد از بس حرص و جوش خوردم

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
اره دیدم...هرکی دل بشکنه شک نکن خدامیبنه جوابشو دیریازود میده.

خدا کنه

سلام عزیزم  بله من دو تا مورد نقد سراغ دارم. همین دیشب مادر همسرم داشتن برام تعریف می کردن. ...

🤲🤲🤲🤲

دوسه نفر چن سال پیش با آبروی من تو فامیل بازی کردن 💔 به اضافه ی چن تا دروغ به خدا واگذارشون کردم ...

منم دارم دیوونه میشم.