سلام خانما من وخواهرم باهم ازدواج کردیم و خونه ی پدر شوهرم زندگی میکنیم سال اول ازدواجمون خواهر شوهرم طلاق گرفت و نشست با ما حتی وسایل ولباسش تو اتاق منه بعد قضیه ی طلاقش شوهرم هرروز بهم میگفت من پیش خواهرم نمی تونم بهت محبت کنم تو دیگه من و خواهرمو درک کن منم چیزی نگفتم ولی بعد دیدم حتی بیرون خجالت میکشه با من بیاد از خواهرش تو جمع پیشم نمیشینه با من تنها نمیشه وقتی ازش پول میخوام میگه ندارم ولی توهمون موقعه خواهرش بخواد بهش میده من تا اینجای زندگیم ساکت موندم و چیزی نگفتم تا اینکه شوهر خواهرم یعنی برادرش فوت شد بازم همون حرف من دیگه پیش خواهرت نمی تونم بهت محبت کن تو درک کن و باز همون اش وهمون کاسه زندگی خواهرم وخواهر خودش به عهده گرفته جز من امسال پدرش مرد الان باید خودش مرد خونه بشه من تا اینجا هم ساکت موندم و زار نزدم امروز نوبت دکتر داشتم بهم گفت پول ندارم برای دکترت بهش گفتم اشکال نداره من هنوز یارانه اون ماه خرج نکردم ازشون استفاده میکنم عصر خواهرش مریض شد بردش دکتر میوه براش خریده اونو خوب دور زده وحال وهواش عوض کرده واورده الان من از عصبانیت همه چی بهش گفتم دیگه داشتم دق میکردم از رفتاراش خسته شدم اون ناراحت شد و بهم میگه کاش من میمردم عذاب وجدان گرفتم چرا حرف زدم چرا ساکت نشدم بنظرتون حق با کدوممونه؟
همیشهکسی که ناله میکند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه میکشد برای دریدن است نه کمک کردن.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق داری بگو ازت راضی نیستم تو این وضعیت چطور بچه دار شدی؟ میتونه خرج بچه رو بده؟
مامانش خیلی تحقیرم میکرد هروقت کسی میدید بچه داره منو مسخره میکرد حتی حیوونا پیش مردم میگه گربه ی ما 4 تا بچه آورد عروسم هنوز یکی هم نیورده منم مجبور شدم باردار بشم بلکه دیگه با حرفاش اذیتم نکنه
همیشهکسی که ناله میکند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه میکشد برای دریدن است نه کمک کردن.....